Elképesztő: íme a magyar gyerekkönyv, ami szerint férfiak is menstruálhatnak

2022. október 28. 12:15

Kiadtak idén egy gyerekeknek szánt tájékoztatókönyvet...

2022. október 28. 12:15
null

A ScolarKID kiadó kiadott hazánkban egy tájékoztató könyvet, amely szerint mindenkinek is lehet havi ciklusa. A kérdéses sorokat a nyitóképen olvashatják. A könyv címe:

Tabuk nélkül a menstruációról.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 254 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2022. október 29. 10:03
A sok faszfej képtelen megérteni, mi a különbség aközött, hogy minek tartod magad és aközött, hogy mi vagy: valójában férfi/nő lehetsz, vagy, más nem. Egy magát férfinak tartó/valló ember akkor menstruálhat, ha megvannak hozzá az eszközei, tehát nő. A libsik pedig azt sulykolják elég nagy hatásfokkal a népekbe, hogy ha férfinak vallja magát, akkor az is, de mégis menstruál. Ez a nyakatekert, a valósággal és a logikával, a fizika (biológia) törvényszerűségeivel, tényeivel összhangban nem levő "elmélet" tönkre fogja tenni a világot bizonyos értelemben. Ennyi.
veszettfejsze
2022. október 29. 03:32
https://www.okosgazdi.hu/kong-goodie-bone-gumicsont
pemete jakab
2022. október 28. 23:59
"Elképesztő: íme a magyar gyerekkönyv, ami szerint férfiak is menstruálhatnak" Nem azt állítja, hanem azt, hogy menstruálni csak a biológiai nő tud. Továbbá azt, hogy az ilyen nő, gondolhatja magát nem nőnek. Ilyen könyv azonban nem adandó gyerekek kezébe. Ha viszont valamelyik osztálytársuk "kilóg" a klasszikus felosztásból, azt érdemes megbeszélni osztályszinten.
Coollog
2022. október 28. 22:13
Hoppá: mi az, hogy a "normálistól eltérő nemi szervekkel, vagy kromoszómákkal". Szóval van, ami nem normális? Ezért nem lincsel a saját közönség?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!