Kötter Tamás: Drága dolog a tüntetésszervezés, milliós költséggel és befektetett energiával jár

2022. október 29. 08:40

A megmondóember szerint a „Soros-hálózat igazán hálás szervezet, hiszen a tanároknak is jutott az amerikai pénzekből”.

2022. október 29. 08:40
null

Kötter Tamás író, megmondóember közösségi oldalán megosztott videójában arról beszélt többek között, hogy amerikai pénzből fizetik az aktivistákat is a baloldalon. 

A felvételen Kötter felidézte Márki-Zay Péternek azt az elszólását, amelyben bevallotta az ATV-ben, hogy a kirúgott kölcseys tanároknak adott milliós tételekben van amerikai pénz. Majd azzal folytatta, hogy a „Soros-hálózat igazán hálás szervezet, ugyanis a tüntetések fő hergelőivé előlépett tanároknak is jutott az amerikai pénzekből, amit  a baloldal a kampányra kapott.”

Az író megjegyezte azt is, hogy

Példaként az Amnesty International aktivistáit hozta, illetve a „tüntetni vágyók utazásának a megsegítését”. Mint ismert, utóbbi támogatásról is az ellenzék egykori miniszterelnök beszélt korábban egy podcast műsorban.

Kötter Tamás ezekután azzal folytatta, hogy „így legalább megfejtettünk egy hároméves talányt.” Elmondta, hogy sokáig ő maga sem értette, hogy Karácsony Gergely miért alkalmaz egy New York-ban élő tanácsadót havi 900 ezer forintért. Mint kiderült,

– hangzott el az összeállításban.

Kötter Tamás videót teljes egészében alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SigSauer
2022. október 29. 20:45
Összesen 33948 komment 2020.08.28. óta. Ki ez az állat? Baszki, Lipót bezárt és tessék! :D Ha nem pénzért csinálja, akkor valami vén, kommunista buzeráns, akinél beszart Sokol rádió, de felfedezte magának világhálót?! :DDD
BőröndÖdön
2022. október 29. 19:24
Na,a biczitomi,a fizetett,neres szócső..
Armageddon
2022. október 29. 11:56
Biczi, a Thomson géppityus megmondó enber(!)
FeketeFehér
2022. október 29. 11:42
Kötter állami juttatásért facebookozik. Akkor meg mit rinyál?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!