„Ez az! Megyek abortuszra!” – Jámbor András is „megszakértette” a szívhang-rendeletet (videó)

2022. szeptember 14. 20:35

A nyíltan neomarxista politikus se hagyta szó nélkül az új rendeletet, TikTok-videóban reagált.

2022. szeptember 14. 20:35
null

Jámbor András egy rövidke TikTok-videót tett közzé a hivatalos TikTok-csatornáján. A nyíltan neomarxista politikus erősen kezdte a bejelentkezését:

A videó többi részében azt a véleményét fejtette ki, hogy a szívhang-rendelet korlátozza a nők jogait, valamint, hogy véleménye szerint ha kevesebb abortuszt akar a kormány, akkor nem a nőket kell korlátozni, hanem a szexuális felvilágosítást és a védekezést kell erősíteni.

 

@jambor.andras Ha kevesebb abortuszt akarunk nem a nőket kell korlátozni, hanem a szexuális felvilágosítást és a védekezést erősiteni. #nők #abortusz #foryoupage #fyp #foryou #loveislove ♬ eredeti hang - Jámbor András

 

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bigeff
2022. szeptember 17. 11:29
A legtöbb abortusz a gondatlanság/butaság/kényelem miatt következik be, nem a megerőszakolások révén. Ez a jámbor jószág (meg általában a libsik) mindig ilyen alig néhány százaléknyi (pl. LMBTQJuGeCsö stb) ember problémáját húzzák elő a tarsolyukból. (Persze van ilyen áldozat is, az ő esetükben nem gondolom, hogy ne lenne rá mód, hogy ne kelljen az erőszakoló fattyát megszülniük.) De ezek ettől jófejek, haladók, woke-ok, ja, meg demokraták. Aki másként gondolkodik, tehát gondolkodik, az nyilvánvalóan fasiszta, de minimum náci. Közben meg az értelmesebb helyeken Jobbra át van. Pl. Svédország. Van remény!
Tehetős Totó
2022. szeptember 15. 19:28
Ahhoz elébb bújj vissza anyádba!
Dr Bubo
2022. szeptember 15. 17:56
Isten jámbor barma...
KBA98
2022. szeptember 15. 16:41
Anyádnak meg kellett volna tennie, mert te csak számszakilag jelentesz valamit, amúgy a nullánál is kevesebb vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!