Távozik a közmédiától Németh Balázs

2022. augusztus 23. 17:28

A mai magyar híradós szakma egyik legismertebb alakja új kihívásokra vágyott, amelyek elé nem kíván akadályt gördíteni az MTVA.

2022. augusztus 23. 17:28
null

Távozik a közmédiától Németh Balázs. A bulvármédia állításaival szemben közös megegyezéssel távozik a közmédiától Németh Balázs, az M1 műsorvezetője. A mai magyar híradós szakma egyik legismertebb alakja több éves képernyős munka után

új kihívásokra vágyott, amelyek elé nem kíván akadályt gördíteni az MTVA.

Németh Balázs az M1 2015-ös megalakulása óta meghatározó alakja volt a csatornának, a hírszolgáltatásban számos alkalommal bizonyította magas szintű szakmai hozzáértését, amelynek elismeréseként 2021-ben átvehette a közmédia egyik legrangosabb kitüntetését, az Egyesy Géza-díjat. A közmédia ezúttal is köszöni és elismeri Németh Balázs hírterületen végezett szerkesztői és műsorvezetői munkáját, jövőbeni feladataihoz, az előtte álló kihívásokhoz sok sikert kíván!

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2022. augusztus 24. 18:51
Jó arc volt. Unom, hogy gyakran ronda embereket tol a media.
utolsó kisgazda
2022. augusztus 24. 17:28
Igaz ami igaz. Ritka antipatikus kis törpe faszi. A hatalom időnként már nem szereti az érdes nyelvű nyalókat. Micsoda kis agresszív nyomorult volt amikor az előre bökő ujjával operált a képernyőn. Ez a pasas még csak félművelt sem volt. Nem ismerte testbeszédet sem.
Fed74
2022. augusztus 24. 14:25
Egy szarházi bérencel kevesebb!!!!
Reszelő Aladár
2022. augusztus 24. 07:22
Külügy? Pedig elsőre Megafonra tippeltem, de még csak az sem biztos, hogy a kettő kizárja egymást. A ballipsi média történelmi bűne, hogy kitalálták, hogy valaki lehet független. Ők maguk nem azok, de magukról azt mondják és mindenkitől ezt várják el, különben nem újságírók, hanem propagandisták. A másik ilyen pedig a magánember. Ha akarták volna Kálmán Olga maradhatott volna független újságíró és mint magánember lesz képviselő DK színekben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!