Tóth Gabi a traktorról: „A gazdák maradtak a földeken, én maradok a színpadon” (videó)

2022. augusztus 21. 19:05

Újabb oldalát mutatta meg az énekesnő.

2022. augusztus 21. 19:05
null
Sajátos módon ragált az augusztus 20-án befuccsolt „traktoros” gazdatüntetésre Tóth Gabi.

Az énekesnő közösségi oldalán azt írta, hogy „kicsit aggódtam, hogy nem marad traktor a földeken, annyira elhittem azt, amit a közösségi médiában láttam, úgyhogy gondoltam, beülök Józsim mellé, nehogy üresen maradjanak a földek”.

Majd azzal folytatta: „megdöbbenve tapasztaltam, hogy végül a valóság nem igazolta vissza a közösségi médiában jelzett várakozásokat. Ki hitte volna?”

„A gazdák maradtak a földeken, én maradok a színpadon”

„Na, de ma már nem érek rá , hisz ahogy

Fehérvár! Este tali! Nyugi nem traktorral érkezem” – zárta bejegyzését az előadó, amelyből az is kiderült, hogy este Székesfehérváron ad koncertet az államalapítás ünnepének alkalmából.

Az alábbi felvételen megtekinthetik hogy vezeti a traktort Tóth Gabi:

Érdektelenségbe fulladt a gazdatüntetés

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, érdektelenségbe fulladt Szabó Bálint nemzeti ünnepre meghirdetett „gigatüntetése”. Még a tüntetőket is meglepte, hogy milyen kevesen vannak. Dulakodás alakult ki a tüntetők és Szabó Bálint között, a jelenlévők felháborodtak azon, hogy egy traktort sem láttak. 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. augusztus 23. 14:43
Ezért csak egy fél Rolex jár..:)
Papamaci1957
2022. augusztus 22. 09:37
Apropó! Mi van Antsival?
Trombitás Keresztély
2022. augusztus 22. 01:38
Szent István ezt is megüzente az Imre herceghez írott intelmeiben: "Eljő vala a tőgyébe idegen anyagokat, a bűrin az ördög rovásírását viselő vinnyogó parázna a töfögő piros ördögszekérben a felperzselt tarlón a fején sisakkal, a csuklóján 14 ezer eurós Rolex-szel, és ez lesz a magyar kereszténység végórája!" Bizony, ezt is megüzente!
annamanna
2022. augusztus 22. 00:12
"Tóth Gabi luxusórája a napokban nagy port kavart a közösségi médiában. Az Instagram-képein szúrták ki, hogy sokszor viseli ugyanazt a Rolex órát, ezután futótűzként terjedt el a TikTokon az a videó, amelyben Lakatos Zsolt óraszakértő kielemezte a darabot. Az említett kiegészítő egy Rolex Submariner arany-acél óra, melynek listaára 14 600 euró, a piaci ára pedig pedig több mint 17 000 euró, vagyis a jelenlegi árfolyamon 7 millió forintot ér. Sokaknál mindez azért verte ki a biztosítékot, mert Tóth Gabi az elmúlt időszakban éppen azt hirdette a blogjában, hogy szerény életet él, nem a luxus teszi boldoggá, és meggondolja, mire költi a pénzét, sőt kifejezetten spórol. "Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok" - fogalmazott a Család.hu-n. Fluor Tomi a Twitteren reagált a videóra, egy szarkasztikus gondolattal üzent az énekesnőnek: "Ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben" - fogalmazott a bejegyzésben. Kicsivel később Tóth Gabi férje, Krausz Gábor is megszólalt az óra kapcsán, próbálta viccesen elütni a dolgot. Azzal poénkodott az Insta-sztorijában, hogy: "Orra eladdo. Eredetti sájci orra, mer mán nem köll." Ma reggel Tóth Gabi is az Instagramon reagált, szerinte nevetséges, hogy az óráján élcelődnek egyesek. "Na! Van remény! Ma már csak az órámmal tudtak hergelni... a jövő héttől nyugi lesz talán, juhú! Ez most már tényleg vicc, de lehet, hogy hétfőre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt" - olvasható a sztorijában." https://femina.hu/hazai_sztar/toth-gabi-luxusora/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!