Alvást színlelt, így akarta megúszni a lopást egy férfi Budapesten

2022. június 11. 07:58

Nem jött össze a mesterterv.

2022. június 11. 07:58
null

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy 48 éves férfivel szemben, aki a gyanú szerint 2022. június 6-án hajnalban, egy kezére tekert lánccal betörte egy kisbusz ablakát – írja a police.hu Ezután beszállt, átkutatta a benne lévő dobozokat, amikor megzavarták, ezért úgy tett, mintha a főnökét várná: beült az első utasülésbe, hátradöntötte és alvást színlelt.

A fővárosi rendőrök a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták. A nyomozók V. Józsefet lopás bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, mely során a rongálás tényét elismerte, és azzal védekezett, hogy csak aludni akart a kisbuszban. Őrizetbe vétele mellett a rendőrök előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A bíróság június 8-án V. Józsefet bűnügyi felügyelet alá helyezte.​

Nyitókép: police.hu

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2022. június 12. 00:22
Helyes ennek a cikknek a címe? Biztos, hogy a lopást akarta megúszni az ipse, és nem a felelősségrevonást?
Nehidd El
2022. június 11. 13:25
Ugye tiszta, hogy ez már a butapesti vezetés kommunista uszításának a gyümölcse? Szegény hajléktalan, hát neki joga van szétbaszni az autódat, a lakásodat, ha neki ott van kedve álomra hajtani a fejét.
Zolotarjov
2022. június 11. 10:23
Bárcsak azt a bizonyos kisbuszt akarta volna feltörni valaki szerdán..:(
nempolitizálok
2022. június 11. 09:40
Mint a cigány, aki mikor elkapták azt a vallomást tette, hogy ment, mendegélt, amikor 2 ember jött vele szemben és átdobták Juli néniék kerítésén. A fűnyíró azért volt nála, hogy azon másszon ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!