Az ellenzék a kivonulással is Orbán Viktort utánozza Dopeman szerint

2022. május 04. 11:10

A rapper szerint már egy 2006 utáni választáson is kétharmada lett volna a Fidesznek.

2022. május 04. 11:10
null

Dopeman legújabb videójában a hétfőn megalakult új országgyűlésben történtek kapcsán is kifejtette véleményét.

A rapper többek között arra világított rá, hogy szerinte „dermesztően nagy különbség” van Orbán Viktor Gyurcsány-kormány alatti kivonulásai és az ellenzék képviselőinek alakuló ülésről távozása között. 

Mint a zenész hangsúlyozta, „nem morális, erkölcsi vagy politikai különbséget” kíván tenni az ellenzék és Orbán Viktor e lépései között, hanem stratégiait. 

„Már 2006 után is kétharmada lett volna a Fidesznek”

Dopeman emlékeztetett arra is, a Gyurcsány-korszak idején a rendőrségnek „sikerült egy-két szemet kilövetni” és a rendszer ellen tüntetőket „megkardlapozni”, „össze-visszaverni az embereket”.

Mint folytatta,

„Ezért mikor az Orbán kiment a parlamentből, azt egy hatalmas támogatással a háta mögött tette. (...) Ezért a lázadásért pedig őt komázták” – tette hozzá Dopeman.

Felvetette, „most, aki kimegy a parlamentből, amögött milyen társadalmi támogatás van?

– húzta alá.

Az említett videórészletet alább tekintheti meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoldzolko
2022. május 05. 11:35
Dopmen, dopmen nyaljad a pinát!
Trombitás Keresztély
2022. május 04. 13:03
Orbán úgy kivonult, hogy 8 évig be se tette a lábát a parlamentbe. :DDD Akkor nem sírtatok, hogy mire fel vette fel a fizetését, mint Hadházy-nál, aki az elmúlt évek egyik legaktívabb politikusa. A százakárhány agyátkivett "bátor" gombnyomó androidról már nem is beszélve.
cutcopy
2022. május 04. 12:37
"dermesztően nagy különbség van Orbán Viktor Gyurcsány-kormány alatti kivonulásai és az ellenzék képviselőinek távozása között" Igen, anno a Fidesz csak Fletó napirend előtti felszólalásai idejére vonult ki, az ellenzék meg az egész országgyúlési munka idején..
fogas paduc
2022. május 04. 12:21
Az Orbán csak a Gyurcsány felszólalásaikor ment ki. Ez érthető, hiszen a Gyurcsány nem csak neki hazudott, miközben a választási vitában Elqró arról esküdözött , hogy úri ember mivoltának köszönhetően nem hazudik......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!