Íme Ákos kisfilmjének első beharangozója! (videó)

2022. március 13. 13:52

Az egyik novellájából készített kisfilmet a zenész.

2022. március 13. 13:52
null

Kovács Ákos kisfilmet készített az egyik novellájából, amely az Ezt nem lehet megúszni című novelláskötetben megjelent. A kisfilm főszerepében Papp János látható majd, illusztris szereplőgárda mellett; szerepel majd a filmben Piros Ildikó, Nagy Mari, ifj. Vidnyánszky Attila, Trill Zsolt, Pápai Erika, Sári Éva, Szász Júlia, Sára Bernadette, Tarsoly Dániel, Cseke Péter, Vecsei H. Miklós, Eperjes Károly, Hábermann Lívia, Pindroch Csaba, Méhes László, Kubik Anna, Őri-Kovács Júlia.

A film forgatókönyvéhez az alapot A taxis és Magunk maradtunk című novellák adták.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2022. március 13. 17:55
egy biztos, az ebben szereplőszínészek csomagolhatnak, mostantól kilőhetők és gyalázhatók.
kunfia
2022. március 13. 15:45
"Egyedül vagyunk Ákos,te meg én és a gombák...."(Orbán Viktor) Ha az alapjában véve nem hazaáruló Hornnak is eljött ez a pillanat,akkor minden idők legkorruptabb miniszterelnökének ne jönne el?
Lajoss
2022. március 13. 15:43
Az udvari trubadúr csak szuper lehet..
kunfia
2022. március 13. 15:40
"Jakab Péter: Orbán birodalma az unió legkorruptabb országa, a magyarság az unió egyik legszegényebb nemzete. Ennyit egy közönséges tolvaj képes összehozni. Úgyhogy győzni akarunk, mert sem az országnak, sem az ellenzéknek nincs további négy éve ebben a formában."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!