Országos listát állíthat a Kutyapárt is, ezeken a helyeken indulnak

2022. február 25. 18:11

A Karcagon indított csigánk még nem tudta felvenni az íveit, de jövő héten már talán sikerül neki – derül ki a párt Facebook-posztjából.

2022. február 25. 18:11
null

Szeretnénk elkiabálni: megvannak az aláírások! Lesz kutyapártos lista, szavazhatsz ránk április 3-án! – jelentette közösségi oldalán a Kétfarkú Kutypárt.

71 körzetben kellett összegyűjtenünk az aláírásokat, 77 helyen már biztosan megvagyunk, öt esélyes körzetet még számolnak – informálta követőit a párt.

A Karcagon indított csigánk még nem tudta felvenni az íveit, de jövő héten már talán sikerül neki – zárul a poszt, amolyan „kutyapártosan”.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2022. február 26. 07:27
A mérleg nyelve ?
Senki Alfonz
2022. február 25. 22:41
Mi értelme van az olyan ábrának, amihez nincs útmutató??? Mit jelentenek a színek??
Senki Alfonz
2022. február 25. 22:40
A politikától elfordult, de változást akaró emberek nagy többsége rájuk szavaz!! Márcsak azért is, mert az átlag értelmi képességű nem tudja megkülönböztetni a többi kispártot, ezeknek meg a nevére - viccként is, de - emlékezik! Emlékezzünk csak a MÜSZI nevű, már rég eltűnt cégre, melynek a reklámját a csúnya reklámarccal együtt egy életre mindenki megjegyezte. A lényeg: ki kell tünni a többi közül, minden áron! Nekik sikerült.
amca
2022. február 25. 22:23
Kutyák bizonyítják,az elmebetegség végtelen..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!