Márki-Zay szerint ő nem azokra a kommunistákra és fasisztákra gondolt

2022. február 14. 12:09

Közösségi oldalán magyarázkodott a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

2022. február 14. 12:09
null

Miután Márki-Zay fonyódi fórumán arról beszélt, hogy a baloldali összefogás a fasisztákat és a kommunistákat is képviseli, a miniszterelnök-jelölt hétfőn közösségi oldalán próbált magyarázattal szolgálni az esettel kapcsolatban.

A „kommunisták és fasiszták” után

„A Fidesz-közeli Munkáspártról és a Fidesz-közeli Mi Hazánkról beszéltem, amikor fasisztákról és kommunistákról volt szó” – szabadkozott közösségi oldalán Márki-Zay, ugyanakkor aláhúzta, „az ellenzéki együttműködésben a baloldaltól jobboldalig sokféle világnézet, politikus, szimpatizáns megtalálható”. „Mi, a demokratikus ellenzék tagjai a változást és a békét akaró tisztességes magyarokat képviseljük” – fogalmazott a politikus.

Csakhogy Márki-Zay az említett fórumon nem erről beszélt

Mint a lenti videóban visszahallgatható, Márki-Zay Péter a fonyódi fórumon szó szerint azt mondta:

ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük”.

Hozzátette ezután azt is, hogy „gerinces emberként mindenki megtarthatja a saját világnézetét”.

Márki-Zay korábban elhangzott kijelentéseit tehát az alábbiakban hallgathatja vissza:

 

Márki-Zay Péter: Mi a kommunistákat és a fasisztákat külön képviseljük

A baloldal miniszterelnök-jelöltje fonyódi fórumán tartott beszédet. Bővebben is érdekel... 

 
Nyitókép:   Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2022. február 14. 16:16
Há persze hogy nem azokra gondolt! Az ő komcsijai jobbak ati nácikokjaidnál, na. Vagy fordítva, de mindegy is. Hát ezt mán Rákosi pajtás is milyen pontosan tudta!
fatman
2022. február 14. 15:30
most mindenki képzelje el egy pillanatra, h egy ilyen elmebeteg megy tárgyalni Putyinnal, Bidennel, az EU-val, vagy bárkivel...
Zsusztina
2022. február 14. 15:24
Meg azért sem gondolhatott a munkáspártra meg a Mi hazánkra, mert egyetlen párton, azaz a Fideszen belül található irányzatokról beszélt, nem az úgymond szerinte Fidesz-közeli pártokról. Össze-vissza beszél, és vannak néhányan, akiket ez nem zavar.
cutcopy
2022. február 14. 15:22
"ő nem azokra a kommunistákra és fasisztákra gondolt" Nem azokra a fasisztákra és kommunistákra gondolt amelyeket szövetségbe fogta és gerincesen vállalhatják nézeteiket.. )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!