Dúró Dóra szerint Toroczkai László nem oltásellenes, inkább oltáskritikus

2022. február 08. 11:17

Az Index interjújából kiderült, hogy a Mi Hazánk politikusainak fele oltatott, bár nagyrészt csak kétszer.

2022. február 08. 11:17
null

Dúró Dóra a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese az Index-nek adott interjút.

A politikus az oltások kapcsán kiemelte, hogy azok szerinte a száz százalékos védelemtől nagyságrendekkel gyengébbek. Nehezményezte, hogy a másfél évvel ezelőtti nyilatkozatokban még arról beszéltek, hogy élethossziglan fognak védeni a koronavírustól, és ennek tudatában történtek meg a lezárások. Ezzel szemben ma már ilyenről szó sincs – hangsúlyozta.

Arra a kérdésre, hogy okoz-e feszültséget a pártban, hogy ő oltatott, Toroczkai László pedig „oltásellenes”, azt mondta, hogy a pártelnököt inkább oltáskritikusnak nevezné. Emellett kiemelte, hogy a párt fele oltatott, bár a nagy részük csak kétszer, így hivatalosan májustól oltatlanoknak fognak számítani.

Emellett szó esett a párt VIII. kerületi irodájukról, ahová egy cigányellenes plakátot tettek ki, amiért a kerület kitiltotta őket. Továbbá a homoszexuálisok örökbefogadása is szóba került.

A teljes interjút itt olvashatja.

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. február 08. 21:15
most nyalogatuk a szart?
benedek77
2022. február 08. 18:58
Simán bent is lesznek a Parlamentben. A kérdés, melyik oldaltól, mennyi szavazatot vesznek el.
TOM66
2022. február 08. 17:21
Dórika sem elmeroggyant,csak nincs szerencséje a tudománnyal.
flesh ripper
2022. február 08. 17:00
Dórika néni, Dórika néni! Te meg az Előd bácsi! Viselkedjetek jó és elsősorban okos magyar módra! Már nem árultok egy gyékényen a nácinyilaskomcsi parizeres Jobbikkal! becsüljétek meg magatokat és ne ártsatok a Hazának! Légysziii!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!