Ezt kérdezte meg Rákay Philip a baloldali újságíróktól (videó)

2022. február 06. 09:24

Számonkérte továbbá rajtuk, hogy nem gondolják-e cikinek azt, amit művelnek.

2022. február 06. 09:24
null

„Márki-Zay Péter mindenkit ostobának nevez” – írta közösségi oldalán Rákay Philip. A médiaszakember kifejtette, hogy Márki-Zay Péter „vérig sérti a vidékieket, szitokszóként használja a fogyatékos szót, összeszámolja a Fideszes zsidókat,

és mindeközben a baloldali értelmiség csöndesen tolja a szekerét”.

„Hol vagytok most, hivatásos elhatárolódók, balos petíciógyárosok, emberjogi aktivisták? Mikor lesz a tüntetés Márki-Zay Péter ellen? Hol lapul ilyenkor a Telex-444?” – tette fel a költői kérdést Rákay.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

*

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2022. február 08. 00:13
Hemzsegnek itt a moslékos trollok. Rákay megint betalált.
Osztap Bender
2022. február 07. 16:47
Talán azokat is számba veszi, akik várbéli lakást umbuldáltak ki maguknak, te Kálmán? Egyébként pedig mi van abban, ha összeszámolja a fideszes zsidókat? Tiltja talán már ezt is a szájkosár törvény?
ThunderDan
2022. február 06. 14:35
Tényleg? 30+ (!!!) év alatt Orbán vajon egyetlen egyszer is - elmélkedett azon, hogy sok vagy kevés a zsidó mondjuk az MSZP-ben? - előadta, hogy mondjuk az MSZP legokosabb szavazói nem tudnának megfejteni egy keresztrejtvényt? - mondott olyat, hogy mondjuk az MSZP szavazói ostobák, tudatlanok, trágyával etetett gombák? - emlegetett belső árulókat, áruló újságírókat, áruló pártelnököket rutinszerűen? - aberráltnak nevezte az őt kérdező újságírót? - fogyatékosnak nevezte az ellenoldali újságírókat? - a melegek számát regisztrálgatta az ellenoldali pártokban, kormányokban? - gumiról, kesztyűről, azok hiányáról, meztelen férfitestekről szónokolt? - statáriális börtönbezárással fenyegette a riválisait, az összes ellenoldali parlamenti képviselő bebörtönzéséről beszélt rutinszerűen? - kandelláberekről és IFA-platókról elmélkedett? Tényleg? Nem az utóbbi egyetlen évben, 30+ év alatt?
Lop stop
2022. február 06. 14:07
A KISZ titkár megnyilatkozásaiból sokkal ütősebb összevágásokat lehetne gyártani, de az is olyan undorító volna, mint ez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!