Rákay: Márki-Zay szerint aki nem ért vele egyet, az „fogyatékos fideszes”

2022. január 24. 07:55

A baloldali miniszterelnök-jelölt pejoratív módon használta a „fogyatékos” szót, írja a komunikációs szakember.

2022. január 24. 07:55
null

„Márki-Zay Péter szitokszóként használta a fogyatékos szót! Ha valaki nem ért vele egyet, ha valaki esetleg egy jobboldali cikket vagy kommentet ír, az Márki-Zay Péter szerint egy »fogyatékos fideszes«” írja Rákay Philip.

Hozzátette: „Nézd meg a videót, így beszél Márki-Zay Péter...A fogyatékossággal élő honfitársainkat nem lehet így sértegetni!

Márki-Zay Péter vállalhatatlan! Add tovább!”

A videót itt tekintheti meg:

Fotó/Ficsor Márton

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
márami
2022. január 24. 12:49
Pech, hogy pont Rákay írta nemrég: "Te hazugozol, te politikai kisegítő iskolás hülyegyerek?" Vagyis pejoratív értelemben használta a "kisegítő iskolás" kifejezést. Bocsánatkérést várunk!
llnnhegyi
2022. január 24. 12:26
Márki Zay Péter undorító! /Büdös bunkó! Az Apró klánba simuló celeb politikus. Hazudunk reggel éjjel meg este!/
Turius
2022. január 24. 11:05
Na, és akkor most képzelüjk el, hogy ez az ember beszél Xivel, Bidennel meg Putyinnal. "Biden, te retardál gyökér vagy. Xi, idióta gomba. Putyin meg egy fogyatékos cigány." Na ez tuti hatalmas diplomáciai siker lenne! Ki ne akarná az összes nagyhatalmat egyszerre feldühíteni ok nélkül?
fogas paduc
2022. január 24. 10:56
MZP szerint mindenki hülye, csak ő a helikopátor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!