Szexuális bántalmazással vádolja Szilágyi Liliána az apját

2021. december 29. 20:20

Az úszónő az Instagram-oldalán vádolta meg bántalmazással az apját.

2021. december 29. 20:20
null

Szilágyi Liliána Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok úszó az Instagram-oldalán testi, lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg az apját, Dr. Szilágyi Zoltán egykori olimpikont. Az úszónő a poszt kapcsán interjút adott az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. 

Kifejtette, az a célja, hogy felhívja a figyelmet a családon belüli erőszak problémájára. Elmondta, hogy nagyjából 1,5-2 éve döntötte el, hogy a nyilvánosság elé fog állni. 

Az úszónő hangsúlyozta, hogy csak olyan dolgokról beszél, amik bizonyíthatóak.

„Kötve van a kezem jogilag, mert csak olyan dolgokról beszélhetek, ami ugye bizonyítható” – fejtette ki. „Irgalmatlan nehéz, szinte a mai napig utánam nyúl. Éppen ezért is szeretnék tiszta lappal indulni. Az a célom, hogy a történeteimmel segíthessek azokon, akiken kell” - mondta a műsorban.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 736 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vad Virág
2022. január 02. 06:13
Minden családban van takargatni való. Hajjaj! De nem állunk ki a nyilvánosság elé.
olajfa1
2022. január 01. 16:28
Attól tartok, hogy Liliána sokkal erőszakosabb mint az apja... Ráadásul valószínűleg még aljas is... de nem ismerem a részleteket, de ez jön le az erőszakjából.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. december 31. 17:39
Azért ez kemény: "Amikor megjött a menstruációm, apám leültetett maga elé és azt mondta, rendben van kislányom, mostantól kezdve elkezdhetlek beidomítani arra, hogy a nőiességedet használva, egy gazdag, befolyásos kurva legyél."
Ficium
2021. december 31. 15:29
https://index.hu/sport/2021/12/31/szilagyi-gerda-edesapam-soha-nem-abuzalt-ahogyan-szilagyi-lilianat-sem/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!