Ákos: A teljes abnormalitást akarják lenyomni a torkunkon

2021. november 27. 18:59

Ákos az Origonak beszélt új novelláskötetéről és a konzervatív szerepvállalásáról.

2021. november 27. 18:59
null

Kovács Ákossal, a Kossuth-díjas művésszel készített interjút az Origo. Az énekessel Szilléry Éva beszélgetett többek között novellás kötetéről, készülő filmjéről, hitről, zenéről, de szóba került az LMBTQ-propaganda, valamint a 2006-os rendőrterror is.

A teljes beszélgetést az alábbiakban tekintheti meg:

Kovács Ákos novelláskötetéről írt írásunkat ide kattintva olvashatja el.

olvashatja el.

Nyitókép: Videa

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2021. november 28. 23:39
A riporter borzalmas.
APA152
2021. november 28. 16:47
Lehet szánni ezeket a ballibsi moslékokat. Mert ők 22 ben mindenképpen vesztesek lesznek.Mivel,ha ,megnyernék a választást,(persze esély sincsen rá ) akkor az ők torkujkon is le fogják nyomni ezt a teljes abnormalitást. Meg még több mást is, (pl adó-és rezsi emelést, migráció) Mi jobboldaliak ezt nem kérjük,és ezért teszünk is érte. De,a moslékoldal,megkapja ha kéri-ha nem. De kéri,mert a szavazataikért ezt is kapják,nem csak a kormányváltást. Úgy hogy hajrá bolsik,szavazzatok a kedvenceitekre,és viseljétek a teljes abnormalitást,mert arra szavaztatok !!
aaa1
2021. november 28. 10:43
Tehetségtelen, de nagyon szorgalmas és az ebből eredő frusztráltsága miatt modoros, álszenteskedő, mű az egész manus. Még ezt a szerencsétlen riporter lánykát is pröbálja oktatni, kioktatni, és még ez is örömet okoz neki... szánalmas, nem irigylem.
Rocktoberi
2021. november 28. 09:04
Ákos-Alig hitted.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!