Orbán Viktor: Lesz saját vakcinánk, legalább annyira jó, mint a többi!

2021. október 15. 08:30

A miniszterelnök péntek reggeli interjújában jelentette be, hogy készül a magyar vakcina.

2021. október 15. 08:30
null

A kormányfő hivatalos Facebook-oldalán osztott meg egy péntek reggeli rádióinterjúján készült képet, amely mellé kísérőszövegként azt írta: „Lesz saját vakcinánk, legalább annyira jó, mint a többi!” Az interjú során a miniszterelnök elmondta: 

„Nem szeretem előre elkiabálni a mérkőzés végeredményét. A 67. percben nem szeretem kijelenteni, hogy ez maradjon a végeredmény. Bizonyos szakaszig eljutottunk, hogy legyen saját fejlesztésű vakcinánk. Ez legalább annyira jó lesz, mint a többi, kezd összeállni, jó irányba halad” – fogalmazott.

Szputnyikot is fogunk gyártani

De várhatóan nem csak saját vakcinát fogunk gyártani, ahogy korábban már mi is beszámoltunk róla, Szijjártó Péter csütörtökön az orosz egészségügyi miniszterrel folytatott tárgyalását követően kijelentette: Magyarország még idén megkapja a Szputnyik-vakcina gyártásához szükséges technológiát a jelenleg épülő Nemzeti Oltóanyaggyár számára. 

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr. Greta Grünberg
2021. október 16. 15:57
A rasszizmus, fasizmus, antiszemitizmus ellen is kellene valamiféle oltás, ami az agy gyűlöletért és örjöngésért megfelelő területeit csillapítja le. Sőt, kötelezően be kellene adatni a mumpsz meg a kanyaró melletti oltások mellett, és egy jobb társadalom lehetnénk.
neociprióta
2021. október 15. 14:33
az oroszok ma bejelentették,hogy befejezték , sikerrel ,,a sputnik széleskörü bevizsgálását és a vakcinacsalád teljesen alkalmas oltóanyagként való felhasználásra belföldön és a világpiacon.
neociprióta
2021. október 15. 14:29
Rendelt Magyarország ujabb tétel Sputnikot???
Kristály
2021. október 15. 11:08
Büszke vagyok a hazámra és a vezetőire , azért mert annak ellenére hogy ki akarnak késziteni miket , mi 1000 szárnyalunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!