Máris összefirkálták a Karikó Katalint ábrázoló tűzfalfestményt

2021. október 06. 14:30

Oltásellenesek helyezhették el rajta a maguk üzenetét.

2021. október 06. 14:30
null

Ismeretlenek összefirkálták Karikó Katalin hatalmas fővárosi tűzfalfestményét (Krisztina körút, I. kerület) – írja az Infostart. Hozzátették, hogy az esetről képeket is engedett közölni az Infostart egyik olvasója, a képre firkálták mások mellett a következőket:

„A bestia mérge”, „Kuruzslás”, „Do not take the mark of the beast”

(magyarul: utasítsd el a fenevad bélyegét).

Emlékeztettek: Karikó Katalin nevéhez fűződik a legújabb generációs koronavírus-vakcina technológiájának szabadalma, az mRNS-technológia.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2021. október 07. 18:14
Remélem, hogy ezek az gyűlölködő és irigykedő, oltásellenes embereket(?) minél előbb elkapja vírus, és hogy ne sokáig terheljék az egészségügyi ellátó rendszer gyorsan befejezik ezt az ocsmány tevékenységüket a lélegeztető gépen. De akkor nem lesz pardon!
Ernie Pantuso
2021. október 07. 00:25
Hála istennek mind meg fog dögleni az intenzíven. Ez legalább egy természetes szelektálódás.
Rugo
2021. október 06. 23:04
"Karikó Katalin nevéhez fűződik a legújabb generációs koronavírus-vakcina technológiájának szabadalma" --- A szabadalom az egyetemé és Weissmané, ahol és akinek Karikó dolgozott.
haasz.rudolf
2021. október 06. 19:50
Összefirkálni valamit csak azok sajátja, akiknek kicsi a pöcse, büdös a pofája, soha nem izzadnak le a hölgyválaszon, akik ácsorognak egy házibuliban a sarokban és ahelyett, hogy jó csajokkal kefélnének, bánatos tekintettel szorongatják a kotont! Összefirkálni valamit azok sajátja, akik soha életükben egyetlen valamire való tudományos munkát nem tettek le a nemzet asztalára! Magára valamit is adó kulturált ember nem firkál, hanem elismeri a tudományos teljesítményt és gratulál Karikó Katalinnak azért, hogy a szakmájában elérhető összes létező rangos díjat hazavihette egy oltási technológia kifejlesztéséért! Magára valamit is adó kulturált ember a falfestményt összefirkáló rohadékokkal nem vállal közösséget! Én sem teszem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!