Brüsszelben lesz az Elk*rtuk nemzetközi bemutatója

2021. október 15. 09:29

A producerek a két legnagyobb streamingszolgáltatóval is tárgyalnak a bemutatóról.

2021. október 15. 09:29
null

Helmeczy Dorottya producer számolt be arról az Elk*rtuk Facebook-oldalán, hogy egyeztetnek a Cinema Cityvel arról, hogy minél többször vetítsék a mozikban a filmet, ne csak ötször naponta. Emellett elmondta: minden olyan platformon elérhető lesz a film, amely egy film számára felmerülhet. Külföldön Brüsszelben fog debütálni az alkotás, és azt követően kerül nemzetközi forgalmazásba. A két legnagyobb streaming szolgáltatóval is folynak a tárgyalások.

A producer elmondta továbbá, hogy a film készítése miatt többször is meghallgatta Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét, és az a benyomása támadt, hogy ha valaki úgy beszél az országról, ahogy a volt miniszterelnök tette, az nem szereti a hazáját.

Nem beszélünk így sem gyerekről, sem másról.”

Nyitókép: Elk*rtuk Facebook-oldala

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2021. október 16. 11:56
Remélem, hogy főleg azok fogják megnézni, akik annak idején elhitték Heller boszi hazudozását, hogy senkit sem bántottak Fletó rendőrei, nem is lőttek fejre gumilövedékkel stb.
-Zsolt-
2021. október 16. 02:55
Az egész világ lélegzetvisszafojtva sorban áll, hogy láthassák a führer propagandafilmjét! Spielberg, Cameron, Scorsese ódákat zengenek! Brüsszelben megáll az élet az esemény súlyától! :DDD
írmag
2021. október 16. 00:10
Újabb esély lehetősége az unió számára a kettős mércéről! Nagyszerű gondolat volt!
Pipas 3
2021. október 15. 17:31
Beterelném a LIBE maffia bizottságot megnézni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!