Magyarországon ma tanítani szerintem bűn

2021. augusztus 02. 15:59

Tavalyelőtt már nem kaptam óraadói állást, amit annyira nem sajnálok.

2021. augusztus 02. 15:59
Homonnay Gergely

»Most jutott eszembe, hogy tanárként én toltam a 'homoszexuális propagandát'. Nem minden angol- meg németórán, de néha volt szó LGBTQ-emberekről, sőt legutóbb azt is elmondtam, hogy a Pride-ra is kijárkálok.«

Ez 4 éve volt. Tavalyelőtt már nem kaptam óraadói állást, amit annyira nem sajnálok. Magyarországon ma tanítani szerintem bűn.

Ha egyszerre állna fel a szétalázott pedagógustársadalom 30 százaléka, összefognának a szülőkkel, az egészségügyben dolgozókkal, el lehetne kezdeni a visszaszámlálást, hogy hány napja van hátra Orbánnak hatalmon.”

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2021. augusztus 03. 14:26
Téged fertő beengedni egy órára.
Ventrotty
2021. augusztus 03. 11:49
Miért nem taníthatsz? Saját kommentetben válaszoltál rá, mert összekeverted a magánvéleményedet a tananyaggal, azaz már akkor próbáltad tolni a buzipropagandát, plusz ha olyan hülye vagy, hogy ezt nyilvánosan bevallod és "tanár"-ként is ilyen hülye voltál, milyen tudást adhattál át a gyerekeknek?
Csendesgyöngy
2021. augusztus 03. 09:03
Hála az égnek, hogy már nem "tanít"!
masikhozzaszolo
2021. augusztus 03. 08:58
Első blikkre sajnos félreolvastam a címet, merthogy: Magyarországon tanítani szeretném a bűnt! Vagy ez akart ez lenni, de félresikerült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!