Karácsony szerint az ő posztja miatt üzemel újra az Uzsoki kórház sürgősségi ügyelete

2021. augusztus 10. 07:15

A főpolgármester szombaton írt a kórházról, és úgy véli, a „nyilvánosság ereje” győzött.

2021. augusztus 10. 07:15
null

„Ismét győzött a nyilvánosság ereje!”kezdi bejegyzését Karácsony Gergely az Uzsoki kórházzal kapcsolatban. Hozzátette: „Csütörtökön jött a hír, hogy leáll az Uzsoki Utcai Kórház sürgősségi ügyelete. Én, ahogy a képen is látszik,

Hangsúlyozta: „Egy ideális országban az lenne a természetes, hogy nem zárnak be egy sürgősségit. Hogy nincs az egészségügyben munkaerőhiány, mert megbecsülik az orvosokat, ápolókat, kórházi dolgozókat. Azonban hazánk most nem ilyen hely. Itthon az Orbán-kormány féle elhibázott orvostörvény miatt harcolni kell azért, hogy ne zárjanak be egy sürgősségi osztályt, harcolni kell az orvosaink, ápolóink megbecsüléséért, harcolni kell a 99% érdekeiért. És mi harcolni is fogunk” – írja a főpolgármester.

Karácsony Gergely bejegyzése:

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2021. augusztus 10. 13:16
Gercike minden reggel kukorékol is, hogy a Nap felkeljen?
fokhagymakocka
2021. augusztus 10. 11:45
Állítólag egy csepeli, vak nyugdíjas asszonynak is visszatért a látása, amikor Karigeri facebook posztjait kezdte el olvasni.
Kristály
2021. augusztus 10. 11:11
Megbeszélted a fö nöködel a korház ügyet ??? A nagy korház bezáróval. Ha át költöznél Amerikába ott élvezhetnéd a demokráciát mi megfellélegezhetnénk a mocsok hazug pofád megjelenésétől. Még egy igaz mondatot nem mondtál.
Búvár Kund
2021. augusztus 10. 11:07
Kb 10 percet "élt" Karigerinél a hsz-m! Töröl ték a "szólásszabadság" nevében, pedig csak azt kértem tőle, hogy járjon már közbe egy poszttal, hogy nyerjük meg a 22-es foci vb-t! :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!