Schobert Norbi: A zsidók a holokauszt traumája miatt kövérek

2021. június 25. 15:52

Interjúban beszélt arról a fitneszguru, mit gondol a „zsidóság kövérségéről”.

2021. június 25. 15:52
null

Interjút adott a Neokohnnak Schobert Norbert, amelyben a legérdekesebb rész az, ahol a fitneszguru a holokauszttal, és a náci Németországgal kapcsolatosan osztja meg véleményét:

„Van a szociológiában, a társadalmakban egy úgynevezett anómia elmélet. Az anómia egy társadalmi törést jelent általában. A holokauszt egy brutális társadalmi törést okozott a zsidóságnál.

Milliók haltak halált, éhen is. Képzeljük el, hogy a túlélőkben ennek genetikai kódja öröklődik.

Egy kísérlet szerint, ha mindig átengedtek labirintuson egereket, és az egerek bizonyos irányba mentek, akkor ott mérges gázba mennek, de ha egy másik irányba, úgy elemózsiát kaptak. Bizonyított, hogy a túlélő egerek utódai nem mentek többet a mérgesgáz irányába. Ez azt jelenti, hogy genetikai szinten DNS-szinten van emlékezet. Társadalmi szintű óriási éhezés és szenvedés, ami érte a zsidóságot, amiatt hajlamos felhalmozni.”

A fitneszguru arról is beszélt az interjúban, hogy a holokauszt túlélése után a zsidóknak módosult a DNS-e, ezért jobban híznak:

Arra akarok kilyukadni, hogy a holokauszt túlélése után a zsidóknak egyrészt módosultak a DNS-ei, tehát sokkal inkább híznak, hogy ezt a dolgot túléljék, kettő pedig sokkal inkább esznek boldogan, mert van mit.

Tehát ez a kettő együtt ahhoz vezet, hogy ma a zsidóságot súlyosan érintik a szív- és érrendszeri-, a rákbetegség, a koleszterin betegség, a túlsúly, a diabétesz, és ennek az összes válfaja” – fogalmazott.

Nyitókép: MTI / Kovács Attila

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. június 27. 10:22
Na ez megint ki fogja csapni a biztosítékot ! Ennyire kell a reklám ????????????????
sorivo4
2021. június 27. 01:40
Egyébként igaz, hogy a DNS nem egy tervrajz, hanem egy történet, és az evolúciót sem a vak véletlen irányítja, hanem a szándék.
sorivo4
2021. június 27. 01:32
Ami viszont igazolt. Ha valaki életében megcsinál egy hosszabb böjtöt, ami előtt nem volt hajlamos a hízásra, utána hízékonyabb lesz. Mert a szervezet átélt egy nélkülözési folyamatot, amitől többet fog tartalékolni, hogy a potenciálisan hasonló esetekre felkészüljön. Másrészt mert a szervezet annyira megtisztul a böjt hatására, hogy az anyagcsere-folyamatok hatékonyabbak lesznek, az emésztőrendszer jobban hasznosítja a bevitt táplálékot. Azaz kevesebb bevitt kalória is elég a hízáshoz.
sorivo4
2021. június 27. 01:21
"Bizonyított, hogy a túlélő egerek utódai nem mentek többet a mérgesgáz irányába. Ez azt jelenti, hogy genetikai szinten DNS-szinten van emlékezet." Ez nem jelenti azt. Illetve semmit sem bizonyít. Csak azt sejteti, hogy valamilyen örökletes mechanizmus van, ami a választást befolyásolja. Esetleg valamit megéreztek a jól választó egerek, vagy egyszerűen csak hasonló elágazásnál mindig azt az iránytják választják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!