Fürjes Balázs pezsgőt nyert a Telex újságírójától

2021. június 11. 10:00

Az államtitkár abban fogadott, hogy Karácsony Gergely elindul az előválasztáson.

2021. június 11. 10:00
null

„Még tavaly szeptemberben fogadtam Tenczer Gáborral, a Telex újságírójával egy üveg pezsgőben, pár héttel ezelőtt kiderült, nyertem”tette közzé a Facebook-oldalán Fürjes Balázs. Az államtitkár a témával kapcsolatban feltette a kérdést:

„Elgondolkodtak már azon, milyen minőségű lenne az a munka, ami, ahogy a főpolgármester mondja, púp a hátára, amihez semmi kedve, amit egyetlen porcikája sem kíván? Önök milyen lelkesen és eredményesen végzik a nemszeretem feladatokat? Vagy azokat csak úgy ímmel-ámmal végezzük el?”

A politikus megköszönte a nyereményt, és kifejezte reményét, hogy a jövőben „hátha lesz mit ünnepelni”. Ezt az Európa-bajnokság miatt írta, hiszen kedden fog játszani a magyar válogatott a portugálokkal, majd június 19-án a franciákkal. „A magyar csapat az elmúlt 2 évben sorra okozta nekünk a kellemes meglepetéseket – bárcsak tudnák ezt folytatni a fiúk!” – zárta bejegyzését Fürjes.

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. június 12. 05:53
Tényleg mi van Gubó bácsival? Csak nem eltávozott az örök mákvirágokkal telített mezőkre?
cutcopy
2021. június 11. 14:07
Naiv libernyák tintanyalók elhitték Karácsonynak, hogy neki Budapest az első..
olajfa1
2021. június 11. 13:22
A hazug propagandista meg pofára esik!... a reális politikus meg meglátja a jövőben a lehetőséget!... /most -csak- egy pezsgő erejéig.../
Knerten
2021. június 11. 10:41
Tenczer majdhogynem az egyetlen normális indexes. A túrázós videóriportjai szuperek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!