Kásler: Újraindulnak a népegészségügyi szűrővizsgálatok

2021. április 28. 11:08

A miniszter szerint a koronavírus-járvány harmadik hullámának legkritikusabb szakaszában is biztosított maradt az ellátás valamennyi beteg számára.

2021. április 28. 11:08

Csütörtöktől újraindulnak a megelőzést szolgáló népegészségügyi célú, szervezett onkológiai szűrővizsgálatok – jelentette be az emberi erőforrások minisztere a közösségi oldalán.

Kásler Miklós szerdai bejegyzésében azt írta: a magyar egészségügy az utóbbi hetekben olyan módon jutott túl a koronavírus-járvány harmadik hullámának legkritikusabb szakaszán, hogy valamennyi beteg számára biztosított maradt az ellátás. A járvány visszaszorításának azonban a legfontosabb eszköze továbbra is a védőoltás – hangsúlyozta a miniszter, aki arra biztat mindenkit, hogy regisztráljon és éljen az oltás lehetőségével.

(MTI)

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2021. április 28. 12:35
Vén kecske nem tudja hogy mit csinál! Leállít, újra indít! Csalódtam benne! Orvosnak jobbvolt, a Fidesz élvezte az eszét!
aleb19
2021. április 28. 11:49
ennek az inkonzisztens venmarhanak sikerult-e osszeszamolnia a 2020 halottait? mert ez a demens multheten lenyilatkozta, hogy tavaly kevesebb magyar halt meg mint 2019-ben nem veletlen a magyar vilagcsucs halalozasbol ha ilyen hulye iranyitja a virus elleni vedekezest, ragyaspinter hulye se semmi az tankot vezenyelt hegyeshalomra
Senki Alfonz
2021. április 28. 11:46
Ha bármit is érzékelne ez a barom a hazai egészségügy jelenlegi helyzetéről, akkor tudhatná, hogy az esküjükhöz hű, kellően hivatástudatú orvosok a betegek érdekében eddig sem hagyták abba a szűréseket, legfeljebb kitrükközték a jelentéseket és a nagyfőnöki figyeléseket!!!!
Agnieszka
2021. április 28. 11:36
Ballibsik! Érdemes volt siránkozni, Néhány hétig álltak le a szűrő vizsgálatokkal, nem a kezelésekkel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!