Szlávik: Nem tanácsos a locsolkodás húsvétkor

2021. március 29. 20:11

Mi, akik látjuk a járvány dinamikáját nem mondhatjuk azt, hogy engedjük a nagyobb családi családi rendezvényeket – jelentette ki a főorvos.

2021. március 29. 20:11
null

Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa a Magyarország élőben extra című műsor vendége volt.

„Sajnos én azt kell, hogy mondjam, hogy ebben a helyzetben mi, akik látjuk a járványnak a dinamikáját, látjuk olykor azokat a fiatalembereket is, akik megbetegszenek, azokat az időseket, akiket éppen a családtagjaik fertőztek meg,

– mondta Szlávik.

Hozzátette: 

„Az sem igaz, hogy aki be van oltva, az 100 százalékos biztonságban van, mert ez nem így van.

Aki be van oltva, az nagyon nagy biztonságban van. Attól függ, hogy melyik oltást kapta, nagy valószínűséggel valóban nem lesz súlyos beteg, de megfertőződhet, esetleg kis mértékben át is adhatja a vírust.”

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg:

Kép forrása: Hír TV

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szotyola
2021. március 29. 22:14
Na. Gyorsan el is rejtette a Mandi a fősodorból a cikket, hogy ne lehessen egykönnyen rátalálni. Vajon miért? (költői kérdés)
zsoltkom2
2021. március 29. 21:21
"Mi, akik látjuk a járvány dinamikáját"... Akinek nincs idegzete, Orbáni hazugságokat hallgatni ő ne nézze meg a covid-helyzet összevetését Orbán mondatainál... szépen időrendben. Itt: https://bit.ly/2QNYWn4
zara
2021. március 29. 21:18
mindenki féljen örökre mindenkitől, elvégre ezért volt az egész kitalálva... 1 év után mindenki eldönti h mit csinál és mit nem, nem kell a megmondóemberek okoskodása...
Devian
2021. március 29. 21:11
Adasd be az oltást... picit megfertőződhetsz, picit továbbadhatod, de csak attól függ, hogy melyik oltást kaptad. Nyaralni persze nemenjél,maradj otthon. Sőt, ha nem kaptál oltást ki se mehetsz, de persze csak attól függ, hogy melyiket kaptad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!