Kétoldali tüdőgyulladást kapott Dobrev Klára

2021. március 24. 15:33

Állapotáról számolt be bejegyzésében, majd az egyháznak és a kormánynak esett a DK-s politikus.

2021. március 24. 15:33
null

„Kemény három hét van mögöttem. A koronavírustól kétoldali tüdőgyulladásom lett. Láz, köhögés és légszomj, pontosan úgy, ahogy az orvosok és a covidon átesettek mondják” – kezdi szerdai bejegyzését a politikus.

A narratíva hamar nagy fordulatot vett, hiszen a következő bekezdésekben a magyarországi statisztikákról fejtette ki a véleményét a következő képpen: „Maró dühvel olvasom, hogy Magyarországon halnak meg arányaiban a legtöbben a világon. Ennek nem kellene, nem szabadna így lenni!”, majd hozzátette, hogy a kormány nem érti felelősségét, az emberek életei helyett

az egyházra és még ki tudja mennyi felesleges dologra költenek.

A bejegyzést ezzel zárta: „Nem fogjuk nekik megbocsátani!”

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2021. március 27. 11:24
1igazi patkány!
Crusader
2021. március 25. 18:27
Vajon megdöglik a szukaféreg ? Nem akarom, bár nem bánnám.
Bástyaelvtárs
2021. március 25. 12:38
Milyen mocskos alja söpredéknek kell már ahhoz lenni hogy vki egy beteg állapotán örömködjön, gunyolódjon, halálát kívánja?! Ekkor zsigeri rosszindulattal tényleg sehol máshol nem találkozni, csak itt ebben az igazkereszteny náci pöcegödörben....
DoomGuy
2021. március 25. 12:34
Jól van a végén azért jót orbánozott, hogy dögölt volna meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!