Dúró Dóra: Ne legyen kötelező oltási könyv, amely az emberek szabadságát korlátozza

2021. március 28. 16:21

A Mi Hazánk elutasítja, hogy csak oltási igazolással lehessen részt venni egyes rendezvényeken.

2021. március 28. 16:21

Dúró Dóra a Facebook-oldalán közölte: pártja elfogadhatatlannak tartja, amire Orbán Viktor rádióinterjújában utalt, hogy nyáron lehetnek olyan rendezvények, amelyeken csak oltási igazolással lehet majd részt venni.

„A Mi Hazánk Mozgalom elfogadhatatlannak tartja, amit a miniszterelnök legutóbbi rádióinterjújában belengetett, vagyis, hogy nyáron lehetnek olyan rendezvények, amelyeken csak oltási igazolással lehet majd részt venni. Álláspontunk szerint mindez diszkriminatív, ezért követeljük, hogy ne legyen Magyarországon kötelező oltási könyv, amivel az emberek szabadságát korlátozzák.

Ugyanakkor üdvözöljük a kormány azon döntését - amelyet mi hónapokkal ezelőtt javasoltunk –, hogy kitolják az üzletek nyitvatartását, és a kijárási korlátozás kezdetét is. Viszont továbbra is követeljük, hogy ne zárják le a gazdaságot, hagyják dolgozni azokat a magyarokat, akik akarnak. Oldják fel a sportolási lehetőségek korlátozását, és engedjék szabályozott keretek között az uszodák, edzőtermek, vendéglátóhelyek, mozik, színházak és a szolgáltató szektor nyitását.

A Mi Hazánk járványszolidaritási adót vetne ki a koronavírus haszonélvezőire: a gyógyszeripari vállalatokra, a kaszinókra, a multinacionális kereskedelmi vállalatokra és a kommunikációs tech-cégekre. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy míg magyarok százezrei kerültek rendkívül nehéz helyzetbe, mások most is csak gazdagodnak.

Amennyiben egyetértesz velünk, támogasd a petíciónkat itt: mihazank.hu/lezarasellen”

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hunnia
2021. március 29. 09:00
Mint Mihazánkos, nem lehetne valami komolyabb dolgot kritizáln, és ha olyan nincs csendben maradni. Ráadásul ez is egy öngól, mert nem hiszem , hogy a többség, beleértve magamat is, evvel a kritikával egyet értene. :-)
Gyéressy Károly
2021. március 29. 00:49
Amúgy az oltási igazolvány szerelmeseinek. Ma a többedik olyan esettel találkoztam, aki tavaly átesett rajta, év elején beoltották, majd most újra átesett rajta, és a tesztje hetekkel később is pozitív.
levig79
2021. március 28. 23:45
Nincs ebben semmi meggyőződés. Dórika parancsot teljesít. A fidesz mond valamit, az egyik csicskapárt betámad az egyik végletről, a másik a másik végletről. Valamelyik irány jó lesz, nekik mindegy h beledöglünk, csak faragjanak a fideszen. Ha mégsem jpn be egyik sem, simán másnap bemondják h tulképpen ezt ők találták ki. A sajtójuk meg tálalja. A sok gyűlöletzombi meg örömmel benyalja.
Pitypangocska
2021. március 28. 23:34
Dóra, el kellene engedniük ezt a covidos témát. Olyan butaságokkal jönnek elő, hogy csak lejáratják magukat. Legalább az utolsó előtti helyéről ne csússzon lejjebb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!