Átlépte a kétmilliót a beoltottak száma

2021. március 30. 15:01

Magyarország oltási programja ezzel újabb határállomáshoz ért, minden ötödik magyar ember már megkapta az oltást.

2021. március 30. 15:01
null

Az Operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján beszélt arról György István, az oltási munkacsoport vezetője, hogy Magyarország nemsokára átlépi a kétmilliomodik beoltottat.

Délutánra meg is lett a kétmilliomodik beoltott a koronavirus.gov.hu oldal tájékoztatása szerint. Mint azt az Operatív törzs sajtótájékoztatóján is kiemelték, Magyarország messze az uniós átlag fölött van a beadott oltásokat illetően, minden ötödik magyar ember már megkapta az oltást, a lakosság több mint 20 százaléka pedig már legalább az első oltását megkapta.

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
becike4
2021. március 30. 18:46
És Pfizer mennyi jött nyaloncok?
Union Jack
2021. március 30. 17:55
Libernyákék bajban vannak, nehéz magyarázni a magyarázhatatlant.
LuiPadre
2021. március 30. 17:17
Ha egy kis politikai toket lehet halmozni az oltasbol, akkor miert is ne tennek meg? Nem kell mas hozza, mint a tisztesseges tajekoztatast kicsit hatterbe helyezni, es, valjuk meg, ez igazan nem nagy ar. A kommentek szerint a hivoket ez kicsit sem zavarja, es igaz is, hogy ennel sokkal nagyobb bekat nyeltek mar le. Hogy milyen vakcinabol mennyi erkezik valojaban? Melyik szerzodes milyen elonyokkel jar? Mi mennyibe kerul? Milyen tajekoztatast kap Orban rendszeresen az EU-tol? Hogy allunk fertozesekkel, halalesetekkel? De hat miert kellene az igazsag minden reszletet teljesen kibontani? Ezek teljesen felesleges, zavro tenyek az egyszeri szavazo szamara, es a vedekezes sikeressege teljesen masodlagos, amikor itt nemi politikai elonyre is szert tenni.
WLaci
2021. március 30. 17:00
Ja, és délig vártak a sajttájjal, míg a főni számai meg nem voltak :) Banánköztársaság, szerintem ennél már Panama is komolyabb állam...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!