Újra elérhető lesz Budapesten a könyvkölcsönzés

2021. február 08. 19:24

A Cserepontok normál nyitvatartási időben kölcsönöznek, a kijárási tilalom miatt azonban 18 órakor bezárnak.

2021. február 08. 19:24
null

2021. február 10-től Könyvtári Cserepont elnevezéssel, átmeneti feltételekkel könyvkölcsönzési szolgáltatást indít a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár a Fidesz Budapest korábbi javaslata alapján – olvasható a könyvtár közösségi oldalán. Mint írják, a Könyvtári Cserepontokon a könyvtárba való belépés nélkül lehetséges a kölcsönzés. Bejegyzésükben hangsúlyozzák, hogy kizárólag előzetesen megrendelt könyveket lehet elvinni, ezért a FSZEK olvasóbarát intézkedésként átmenetileg ingyenessé teszi az előjegyzést. Az igények leadására 2021. február 8-ától nyílik lehetőség. A Cserepontokon a beiratkozás, a kölcsönzött művek visszaadásának lehetősége és tartozások rendezése is biztosított.

A Cserepontok február 10-től normál nyitvatartási időben kölcsönöznek, a kijárási tilalomra való tekintettel ugyanakkor minden bibliotéka 18 órakor bezár. A Könyvtár az olvasók biztonsága érdekében a visszavett könyveket 72 óra karantén után teszi újra hozzáférhetővé.

Nyitókép: Facebook

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. február 08. 20:27
Mikor törlik szabó ervin nevet? Szegyen!
nyugatiszél
2021. február 08. 19:51
Egy évvel a lezárások kezdete után, néhány héttel az újranyitás előtt végre megmozdultak. Nagyon kényelmes állás ez a könyvtároskodás.
Falfirka
2021. február 08. 19:37
miért az ország legidiótább városában? miért? miért? csak meg kell nézni a judapesti politikusokat, mind hülye mint a segg. arról nem is beszélve, hogy megválasztottak egy méghülyébb főpolgit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!