Merkely Bélát beoltották az orosz vakcinával

2021. február 18. 15:57

A kardiológus hangsúlyozta: az oltás a legbiztonságosabb módja a védettség megszerzésének.

2021. február 18. 15:57
null

„Igazolt COVID-19 fertőzésem után 3 hónappal, ma én is megkaptam a koronavírus elleni védőoltást 4 orvoskollégámmal együtt” olvasható Dr. Merkely Béla közösségi oldalán. Mint írja, az oltást Dr. Szabó Attila, a Semmelweis Egyetem klinikai rektorhelyettese végezte el, mégpedig az orosz Szputnyik V vakcinával.

– írja bejegyzésében, hozzátéve, hogy reméli, növekedni fog Magyarországon a vakcinák iránti közbizalom.

Az orosz vakcinát február elején engedélyezte a Nemzeti Népegészségügyi Központ, a héten beérkezett kínai vakcinával pedig már ötféle oltóanyag áll rendelkezésre Magyarországon.

Nyitókép: Facebook

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2021. február 19. 06:53
Én 34 vagyok, feleségem, 29. Mikor kapjuk meg a vakcinát? Van egy u.n. vakcina-időpont kalkulátor, amit egy műkedvelő csinált. Sz.tem az nem okés.
states
2021. február 18. 22:24
Csak úgy lehet, hogy Putyin megvette vakcinára, Orbán pedig megfenyegette, hogy Jakab háziorvosa lesz különben.
villogókékfog
2021. február 18. 20:52
Én is erre a vakcinára pályázom, de a Sinofarm még csábítóbb, mivel mutációkra a leghatékonyabb. Félreértések elkerülése végett, engem az átoltottság és a család megvédése érdekel, nem a saját bőröm mentése, ahogy ballibeknél szokás.
simonvitéz
2021. február 18. 19:30
Biztos nem orosz vót! Látta valaki az ampullát? Pfizert kapott az Orbán pribékje! (Gyengébb irónia felfogo képességgel megáldott jobboldali kommentelők számára: IRÓNIA! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!