Heroin-nagykereskedők ellen emeltek vádat Zuglóban

2021. február 24. 09:25

Havi 40 ezerért tárolta egy magyar férfi zuglói lakásában a szerb drogkereskedő heroinját.

2021. február 24. 09:25
null

A Fővárosi Főügyészség heroin-nagykereskedők ellen emelt vádat: egy kábítószerek nagykereskedelmét végző 67 éves szerb férfi, egy ebben tevékenyen közreműködő 66 éves magyar férfi, valamint egy 45 éves szintén magyar férfi ellen, aki a tőlük szerzett kábítószert eladta – írta meg a 444. Hozzátették: a vádirat lényege szerint a szerb férfi legkésőbb 2017 nyarától 2019. március 12-ei elfogásáig kábítószerek, elsősorban heroin nagykereskedelmével foglalkozott Budapest területén. A szerb vádlott a kábítószereket társa, a 66 éves magyar férfi XIV. kerületi lakásán tárolta, amiért cserébe havonta 40 ezer forintot fizetett neki.

A Fővárosi Főügyészség az ügyben jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Törvényszéken, a jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló vádlottakkal szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozva.

Kép forrása: Pixabay

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uborka186
2021. február 25. 20:46
Ugye más is hallota már? Megkérdezik a jereváni rádiótól, igaz-e, hogy Jerevánban Moszkvicsokat osztogatnak. Válasz. "A hír igaz. De nem Jerevánban, hanem Tbilisziben. Nem Moszkvicsokat, hanem Volgákat. És nem osztogatnak, hanem fosztogatnak."
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. február 24. 13:18
Lebukott az MSZPs polgi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!