SMA-s holland kisfiút gyógyítottak meg a Bethesdában

2020. november 02. 11:33

Kívülről úgy tűnik, egy fejlettebb egészségügyből érkeztünk, mégis itt a Bethesdában kaphatta csak meg kisfiunk az esélyt az új életre – mondta a gyerek édesanyja.

2020. november 02. 11:33
null

A Bethesda Gyermekkórház Facebook-oldalára feltöltött történet szerint, a kórházban egy SMA-s, azaz gerincvelői eredetű izomsorvadásban szenvedő holland kisfiú életét mentették meg génterápiás kezeléssel. A gyógyszerek árát közadakozásból gyújtötték össze Hollandiában. A szülők három hónapot töltöttek Magyarroszgon, amíg a Bethesdában elvégezték a terápiát gyermekükön. Elköszönéskor a kifiú édesanyja azt mondta: „Kívülről úgy tűnik, egy fejlettebb egészségügyből érkeztünk, mégis itt a Bethesdában kaphatta csak meg kisfiunk az esélyt az új életre”.

(Kép forrása: Facebook)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Messzeföld
2020. november 03. 06:46
Adjanak nagyobb teret a médiában ennek a történetnek!
Leo3
2020. november 02. 22:53
Ballibsik most nagyon nyüszítenek, mert megdőlt egy újabb általuk gründolt hazugság, miszerint a magyar egészségügy rossz állapotban van :))) A tisztelt cikkírót szeretném megkérni, hogy írja ki a kórház teljes nevét, hogy mindenki lássa, hogy ez egyházi kórház, mégpedig a református egyházé!
makám
2020. november 02. 14:35
"Kívülről úgy tűnik, egy fejlettebb egészségügyből érkeztünk" anyád picsája fejlettebb.
Rodolfo
2020. november 02. 14:05
Mielobbi felepulest a kissracnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!