Keresne havi egymilliót? Várják tesztelőnek!

2020. november 17. 08:11

Magánszolgáltató toboroz védőnőket és gyógyszerészeket.

2020. november 17. 08:11
null

Egy magánszolgáltató email útján gyűjti a védőnőket és a gyógyszerészeket koronavírus- tesztelőnek, ők akár havi nettó egymillió forintot is megkereshetnek – írta meg az Index. Egy üzemorvos cég munkanapokon 4 ezer, munkaszüneti napokon 6 ezer forintos óradíjat ajánl a leendő munkatársaknak. A magánszolgáltató minden esetben házhoz megy, ott végzi el a tesztet – írta a Penzcentrum.hu.  

Ha valaki a fővárosban KATA-s vállalkozóként saját autóval havi 21 napot, napi 9 órában tesztel, és 4 munkaszüneti napon is dolgozik, akkor üti a markát 1 millió 62 ezer forint. Ha mindezt munkavállalóként teszi, akkor sem jár rosszul, nagyjából a felét, 556 ezer forintot keres nettóban, havonta. A cég adja a védőfelszerelést, valamint fizeti a gépkocsi-használat költségeit is.

Fotó: MTI/Mónus Márton

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reflex2
2020. november 17. 12:13
Kár, hogy betanított segítőket nem alkalmaznak. Szívesen segítenék akár ingyen is.
ellenforradalmár
2020. november 17. 10:26
"Ha valaki a fővárosban KATA-s vállalkozóként saját autóval havi 21 napot, napi 9 órában tesztel, és 4 munkaszüneti napon is dolgozik, akkor üti a markát 1 millió 62 ezer forint" A vállalkozó akkor vállalkozó, ha saját eszközeivel és anyagával dolgozik. 1 db autó nem elég, neki kell megvásárolnia a szükséges teszteket, fizetni labort, és rendelőt is. Különben színlelt szerződés...
Armageddon
2020. november 17. 09:30
Egészségügyis Nyuggereket keresnekPCR tesztelőnek óránként 1500 forintért, egy nyugdíjas-szövetkezet november 20. után. Irja a Pesti Hírlap.
darázs
2020. november 17. 09:03
ha a védőnők és gyógyszerészek megfelelnek akkor a munka nélkül marad vendéglátósok miért nem? ugyanolyan szaktudásuk van: beöltöznek, elautóznak, kopogtatnak, váladékot vesznek és nyilvántartásba veszik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!