Hadházy kevés „gusztustalanabbat” látott a vérplazma-ügynél

2020. szeptember 01. 08:45

A politikus a 24.hu cikkére hivatkozva véli megpillantani az „Orbán-rendszer valódi arcát”.

2020. szeptember 01. 08:45
null

„Ennél a vérplazma ügynél kevés gusztustalanabbal találkoztam, de legalább a Napnál világosabban megmutatja, mi az Orbán-rendszer valódi arca: miközben nemzeti önrendelkezésről papolnak, a bennfentesek kormányzati hátszéllel adják el jó pénzért külföldre a vérplazmát (mondhatnánk azt is: a magyarok vérét szívják), majd a hasznot kiutalják egy átláthatatlan offshore-cégbe az Emirátusokba. Van még kérdés? FIGYELEM! A vérplazma-biznisz nem azonos a véradással, nehogy ez a csúnya történet elvegye a kedvét bárkinek ettől a nagyon fontos, önkéntes felajánlástól! Az Országos Vérellátó Szolgálat a hazai szükségletekre gyűjti a vért, amire most kifejezetten nagy szükség van, mert a járvány miatt kevesebb véradást tudnak szervezni” – írja Hadházy Ákos a Facebook-oldalán.

Fotó: Hadházy Ákos független parlamenti képviselő a páholyban az Országgyűlés működését és a képviselők jogállását érintő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában, az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. november 20-án. MTI/Illyés Tibor

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. szeptember 01. 17:01
A fidesz márcsak ilyen...nem csodálkozom...:(
puszika
2020. szeptember 01. 15:05
Egy baj van ezzel a szösszenettel lókolbász!! A nevezett cég nem a járvány alatt kezdte meg a működését!! Minden cég azonos feltételek mellett gyűjti a donorokat.De jelenlegi tevékenységéről NEM ÍRTÁL! Itt a soha vissza nem térő alkalom. ISMÉT HAZUDOZÁSON KAPTALAK!!!!
Royce2.0
2020. szeptember 01. 12:03
kevés gusztustalanabbal találkoztam, mint a lófaszdoktor rongyosbüdös zoknija. mekkora mélyigénytelenség kell hozzá, hogy vki olyat felvegyen? 12 alkalommal korábban megstoppoltatja az asszonnyal vagy anyucival, vagy szimplán kukázza és újat vesz bárki a segédmunkástól a főbíróig... foszlott szanaszéjjel a koszlott patáján az éjjel hálta bűzös nászát a Széllel átkos ákos
Bitrex®
2020. szeptember 01. 11:32
Akinek ilyen órára futja, az miért tarhálja a büntetésre valót?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!