„Csípős chili Viktortól”– estebédjéről posztolt a miniszterelnök

2020. augusztus 19. 17:14

Orbán Viktor egy hosszú nap végén osztotta meg közösségi oldalán, hogy mi volt az estebédje.

2020. augusztus 19. 17:14
null

Sűrű napja volt Orbán Viktornak szerdán, ugyanis a szokásos kormányülések mellett még a belarusz eseményekkel foglalkozó EU-csúcson is részt vett. A miniszterelnök közösségi oldalán megosztott fényképből az is kiderül, mi volt Orbán Viktor harmadik programja a mai napra.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2020. augusztus 20. 11:16
Én is teszek minden ételbe Gabko chilit. Piszok erős.
Menhetten
2020. augusztus 20. 06:54
Nem kedvelem ezt az "én a nép gyermeke vagyok" prop.kommunikációt. Napnál is világosabb, hogy az orbáni fazekas - chilis csendélet azt a célt szolgálja, hogy hergelje az embereket, mert amíg a tömegek háborognak a semmiségeken, addig sem tiltakoznak az igazi gyalázatos tettek ellen. Nem gondolta volna, hogy a magyarokat épp egy piros fazék miatt kapja el a forradalmi hevület. Aki nem hiszi, nézze meg Orbán oldalát. Kap ott hideget-meleget. Csak néhány a kritikus kommentek közül: "Ha leáldozott a politikai pályája, gasztrobloggerként még sikeres lehet..." " A zsák krumpli is gazdára talált..." " A lekvárt Lukasenko küldte?" " Elfogyott a kovi ubi?" " Ha ennyire rosszul fog menni, mit fogunk enni?" "Mit eszel tesó? Farhátot?" " Csak jobb a hazai, mint a Gundel." " Bezárt a Gundel?" " Az a lényeg, hogy jobban éhezünk, mint 2 éve..." "Amikor országunk vezére egyben Gordon Ramsey is." " Jachtról" " Bontott tégla eladó." " Milyen aranyos nyugdíjas lenne..." " Adja másnak a végbélgyújtó keveréket." " Nőjjön még a fejed bástya!" " Peti vár az Adrián."
jánosbácsi
2020. augusztus 19. 23:52
Magyar ember erős paprikát eszik, nem chilit. A lábasba meg biztosan zsírszalonna van .
pemete jakab
2020. augusztus 19. 23:33
"Orbán Viktor egy hosszú nap végén osztotta meg közösségi oldalán, hogy mi volt az estebédje." Tiszta Kádár. De az legalább leült egy munkással is enni, nem derogált neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!