Lázár János: Magyarország képes lenne 20 millió ember ellátására!

2020. augusztus 26. 19:22

Mintagazdaság épül Mezőhegyesen.

2020. augusztus 26. 19:22
null

Magyarország egy olyan ország, amely képes lenne 20 millió ember ellátására, de ez ma nem így van! – olvasható Lázár János facebook-bejegyzésében, amelyet a Mezőhegyesi Állami Ménesbirtokot bemutató videójához posztolt.

A Fidesz-KDNP képviselője szerint egy teljesen új feldolgozóipari tervre van szükség, hogy Magyarország legyen az egyik legnagyobb élelmiszer feldolgozóiparral rendelkező ország. Az exminiszter szerint új mezőgazdasági, agrárgazdasági stratégiát kell alkotni, ennek a stratégiának alapja a Mezőhegyesi Ménesbirtok, ahol az ország legmodernebb tehenészetét adták át.

Úgy fogalmazott, „Közpénzből, a közérdeket szolgálva, egy mintagazdaság születik Mezőhegyesen.”

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2020. augusztus 27. 13:22
Igaz és a minisztériumban nem a méhekkel kell látványtervezni.
Senior
2020. augusztus 27. 12:25
Lótenyésztésben, dohányzás ellenességben, teniszben milyen nemzetközi politikai tapasztalatokat lehet szerezni? Ez egy folyamat része volt, Viktor előbb elvette a hatáskörei jelentős részét, majd hazaküldte Vásárhelyre, azzal, hogy szerezze vissza a várost, de ez sem sikerült neki. Csúcsminiszteből, netto képviselő? Szerintem ez nem parkolópálya, hanem vég.
Senior
2020. augusztus 27. 08:01
Lázár most teniszezni tanítja a lovakat, akik ettől leszoknak a cigiről. Az a qva veres csillag még mindig ott virít azon a sörön. Tudja valaki, mitől lett kegyvesztett?
Hurka
2020. augusztus 27. 07:33
A nagyüzemi szemétből könnyü 20 millió biórobotot ellátni nyugdíjkorhatárig. Minőségi élelmiszert kell termelni 10 millió embernek minimum 90 éves korukig. Gondolkodásmódod kell Lázárnak váltani, a nagyüzemeket lekell cserélni, mert tönkretették a talajt, a vízeket, a légkört, a táplálékot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!