Filmvetítéseket tartanak a Főpolgármesteri Hivatal udvarán

2020. július 20. 19:09

A Főpolgármesteri Hivatal „virágos udvarában” e hét pénteken, szombaton és vasárnap, valamint a jövő hét végén ingyenes vetítéseket tart a Budapest Film olyan legendás magyar filmekből, amelyek Budapesten játszódnak, megidézik egyedi hangulatát – írta a főpolgármester hétfőn a Facebook-oldalán.

2020. július 20. 19:09
null

Karácsony Gergely közösségi oldalán azt írta, a Budapest Film új vezetése a koronavírus-járvány kezdetétől újabb és újabb ötletekkel igyekezett minél többet megadni klasszikus moziérzésből a nézőknek, az óvatos újranyitásnak pedig szimbóluma lett a fővárosban a „Budapest Kertmozi” rendezvénysorozat elindítása. A kerületekkel közösen szervezett vetítések egytől egyik telt házzal mentek és mennek.

A kertmozizásból – mint írta – nem maradhat ki a Városháza sem. A részletes műsor és a regisztrációs felület megtalálható a https://bpkertmozi.hu/programok/ oldalon – közölte Karácsony Gergely.

(MTI)

Címlapkép: bpkertmozi.hu

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2020. július 21. 17:34
A vetítésről jut eszembe. Rákosi pajtás gondolt egyet, inkognitóban kimegy a nép közé. Beült egy moziba, amikor már leoltották a villanyt és leült a hátsó sorba. Indul a híradó, Rákosi a vásznon, a tömeg meg elkezd tapsolni. Elégedetten hátra dől, mennyire szereti a nép. Egyszer csak vállon csapja a jegyszedő: Tapsolj kopasz, mert elvisz az ÁVO. Talán Karácsonyt is megtapsolja a nép, az ingyen mozi miatt.
tango47
2020. július 21. 16:12
Szerintem jobb lenne a Lánchídon megrendezni a vetítéseket. Az ápoltak nagyon örülnének.
puszika
2020. július 21. 13:06
Hagy fertőződjön az a balga nép!!
lofejazagyban
2020. július 21. 11:01
ha eddig nem, most megsemmisítő csapást mérnek a Patásra. lehet, menedékjogot kért már a hollandtól. (Az olyan ügyesen feljátszotta az élmezőnybe a Viktort, hogy biztosan neki dolgozik.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!