Dobrev az Országgyűlésben: A DK az Európai Egyesült Államokban hisz (videó)

2020. július 14. 17:36

Az EP-képviselő az uniós gazdasági intézkedésekről szóló kormánypárti javaslat vitája kapcsán szólalt fel.

2020. július 14. 17:36
null

Képviselői felszólalásokkal folytatódott a koronavírus gazdasági hatásaival kapcsolatos európai uniós gazdasági intézkedésekről szóló kormánypárti javaslat vitája az Országgyűlésben, kedden. Az eseményen EP-képviselők is elmondhatták álláspontjukat. Így tett Dobrev Klára is, aki bejelentette: a Demokratikus Koalíció tagjai nem vesznek részt a szavazáson. „Az európai országok évszázadokon keresztül háborúztak egymással, de a nemzetek közötti háború nem hozott boldogságot és felemelkedést” – jelentette ki Gyurcsány Ferenc felesége. „A kontinens majdnem megroppant a II. világháborúban, de a háború után, Európa romjain született meg az a gondolat, amit a DK most véd” – tette hozzá. Hangsúlyozta: az Európai Unióban hetven éve béke van. „A DK az egyre hatékonyabb és egyre szorosabban együttműködő EU-ban, az Európai Egyesült Államokban hisz” – szögezte le a DK EP-képviselője.

(MTI, Mandiner)

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. július 17. 10:46
Klára, Fletó le van lőve SÖMPÖRÖG A BÖNGYÖRGŐJE.
lazsu
2020. július 15. 18:41
Valamikoron még azt hittem, hogy ez a nő okos, és talán... De mindamellett, hogy mindjárt több hektós hordóra hízik, az eszét is elvesztette. Óvja meg az országot a Jóisten/sors, stb. kinek-kinek hite szerint ettől a sipítozó asszonyságtól, mert Magyarország akkor elveszett. Tudom, hogy Orbán kirabolta az országot, de még mindig ő tartja a víz felszínén az országot.
barany
2020. július 15. 17:42
Nem kellene a németeket ócsárolni. Több a szimpatizánsunk, mint az ellenségünk Németországban, a német kormányzatban és még az EU német néppárti frakciójában is. Merkel nagyon pozitív tavalyi soproni beszéde sem puszta képmutatás. A németek jelentős részének imponál Orbán politikája. Nem véletlen a perfekt német Gulyás Gergely és Novák Katalin gyakori németországi tárgyalása. A németek szeretik a németül jól beszélő külföldieket.
toef36
2020. július 15. 17:31
Mint egy elszabadult VÉRCSE a "vérpadon" - pontosan úgy néz ki...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!