Zaklatás-szezon

2020. május 14. 07:51

Érdekes a liberálisok szemlélete: fenékre tett kéz skandalum, nőket erőszakoló migránsok tolerálandó másság.

2020. május 14. 07:51
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt

„Nem akarnám megvédeni a macsó hím ragadozókat, de életszerűtlen, amint egy 94 esztendős aggastyán elől nem tud kitérni a tűzről pattant 37 éves riporter. Chrudinák Alajos sem panaszkodott közel-keleti riportjaiban, hogy ejnye, itt ezek a csúnya fiúk lövöldöznek, mindjárt feljelentjük őket háborús zaklatásért. Tudjuk, hogy minden embernek másképp fontos a testi érintés. Akad, aki egy hétköznapi beszélgetés vagy hevesebb vita során is hozzáér például a másik karjához, minden hátsó szándék nélkül. A focisták egy-egy gól után önfeledten ölelkeznek; mondjuk engem ez rettenetesen zavarna, mert én történetesen viszolygok az idegenek testi közelségétől, számomra a másfél méteres szociális távolságtartás maga az alapvetés.

Például tánc során – én az ilyesmivel sem élek, feleségem nagy bosszúságára – komoly testi kontaktus jöhet létre két személy között, és ha nem házasok, utólag még valaki szexuális zaklatásnak minősítheti. (Na de miket beszélek; ha házasok, az még rosszabb, mert az egyenesen családon belüli erőszak, ami súlyosbított formája a dolognak.) Mint említettem, táncos érintkezésekben nem jeleskedtem soha, de kétségtelen (bevallhatom, mert talán már elévült), hogy amikor először randevúra hívtam későbbi nejemet, nem lelkesedett túlzottan, tulajdonképpen lerázott. Aztán megint fölhívtam telefonon, győzködtem, végre kötélnek állt, aztán lett, ami lett…

Ha tisztességes jogkövető magatartást tanúsítok, akkor ma magányosan élnék nagyanyám lakásában, így azonban, hogy zaklattam egy kicsit, van négy gyönyörű gyerekünk, és már csak miattuk is sajnálnám, ha visszavonulót fújtam volna annak idején. Az erőszakos bűncselekményeket természetesen a lehető legszigorúbban üldözni kell, de érdekes a liberálisok szemlélete: fenékre tett kéz skandalum, nőket erőszakoló migránsok tolerálandó másság. Természetesen egy (egyébként felöltözött) nő fenekére csúszó kéz csúnya illetlenség. De nem ugyanaz, mint ami némely magyar rendezőről derült ki (az már valóban súlyosabb ügy), és nem is ugyanaz, mint egy diszkóban megérinteni valakit. Ezek összemosásával (valamennyit nevezhetnénk röviden szexuális zaklatásnak) a normális férfi-nő szerepeket próbálják kriminalizálni.”

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. május 14. 19:44
'Az ellenséges ideológiát terjesztő személyeket megfigyeljük, és elszigeteljük'. Nem tudom, hogy milyen magyarázatot lehetne ezekhez a szavakhoz hozzáfűzni? elkezdődött a vállalt diktatúra? Amikor már minden eszköz bevethető. tárgyalás nélküli ítéletek, és nyílt megfélemlítés...
Kardinális
2020. május 14. 17:41
Én meg már azt hittem, hogy magát a tényt nem vitatod. Mármint hogy az idézett rész valóban elhangzott a Klub Rádióban.
Hogyisvan
2020. május 14. 14:57
Ügyes csúsztatás a gerinctelen nyomoronctól! Senki nem szereti, ha nőket erőszakolnak meg, és ezt nem is szabad hagyni. Persze a fiesz szerint kivételek a diplomaták (másfél év felfüggesztett, ez vicc), ha gyermekpornót terjesztenek! Avagy kövérelvtárs, az őskommunista ócsárolja a nőket (lehet hogy saját családjából indul ki?)
nempolitizálok
2020. május 14. 14:13
Egy vigasz lehet, Jól láthatóan a muszlim NEM válogat, sőt áldozatai többsége libsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!