Felkereste a Szent Imre Kórházat Orbán Viktor

2020. április 10. 14:49

A miniszterelnök orvostanhallgató önkéntesekkel is találkozott.

2020. április 10. 14:49

Péntek reggel a budapesti Szent Imre Kórházban tartott ellenőrzést Orbán Viktor miniszterelnök. Az előzetes bejelentés nélkül lezajlott látogatásról ezúttal is videót tett közzé a közösségi oldalán – tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t.

A kormányfőnek Bedros J. Róbert főigazgató számolt be az intézmény járványügyi felkészültségéről, az eszközgazdálkodásról és a személyi feltételekről. Közösen megtekintették a koronavírusos betegek ellátására fenntartott kórtermeket. A miniszterelnök a kórházban egy elsőéves orvostanhallgatóval és két mentőtiszthallgatóval is találkozott, mindhárman önkéntes segítőként tevékenykednek.

(MTI)

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2020. április 14. 15:30
Jól láttam, hogy nem volt Karácsony? Ja, hogy lehetett volna, amikor húsvét van!
janesz81
2020. április 10. 20:35
Agitáció és Propaganda. Annyi haszna azért talán lesz ennek a a járványnak, hogy ezek után nem teheti meg a Fidesz, hogy ne forduljon komoly figyelem és pénz az egészségügy felé. Mondjuk TAO pénzek a kórházaknak, vagy az eü. bérek megközelítik az NB II focistákét:)
Vili
2020. április 10. 20:10
Miniszterelnök úr! ..." az erőnek , szeretetnek és a józanságnak lelkét! kapta az Úrtól, áldja meg minden lépését!
BőröndÖdön
2020. április 10. 19:26
Rákosi et. ipari tanuló volt ehhez képest...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!