Életem egyik legmeghatóbb Húsvétvasárnapja

2020. április 13. 11:07

Vígaszt, reményt, erőt kértünk a Feltámadottól!

2020. április 13. 11:07
Bese Gergő

„Életem egyik legmeghatóbb Húsvétvasárnapja. Budaörsön több, mint 60 családot áldottam meg az Oltáriszentséggel 5 és fél óra alatt. Vígaszt, reményt, erőt kértünk a Feltámadottól! Köszönöm Varga János plébános atya engedélyét, támogatását!

Békesség Veletek - Allelúja! Én vagyok ne féljetek - Alleluja!”

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janice
2020. április 14. 06:57
Nincs a kereszténységgel semmi gond, de ez magán ügy. Aki hisz benne annak nem kell folyton bizonygatnia Van egy ismerősöm aki egyszer elment a hit gyülekezetbe, és alá akartak vele íratni egy jelenléti ívet, amit ő megtagadott. Mondván, hogy Jézus tudja, hogy itt vagyok minek az aláírás? Na itt kezdődik a hit!
Templomos
2020. április 13. 14:39
Egy hittankönyv, amit a budaörsi plébános írt 1943-ban. https://sspx.hu/katolikus-hittan/ Ég és föld, a mai hittankönyvekkel összehasonlítva.
zsoltkom2
2020. április 13. 13:24
létközlés: "A KKDSZ elfogadhatatlannak tartja azt a törvénytervezetet, amely alapján a kulturális területen dolgozók (könyvtárosok, múzeumi és levéltári munkatársak többek között) elvesztenék közalkalmazotti jogállásukat. Különösen felháborítónak tartja a szakszervezet, hogy a kormány a húsvéti munkaszünet idejét adta meg nekik, hogy véleményezzék a tervezetet. Ezzel kapcsolatban így fogalmaz az elnökség: "A "jó stílusérzékkel" húsvét ünnepének előestéjén, az utolsó vacsora napján az érdekképviseletekhez véleményezésre eljuttatott tervezet, ha megvalósul, valóban a kulturális szolgáltatások utolsó vacsorája lesz, melyet logikusan csak a kivégzés követhet."" https://bit.ly/2Xw6XOQ
szeekely
2020. április 13. 12:09
De ma mar halleluja van, egi orom, halaadas a Teremto Jezusnak, mert ime visszatert hozzank Remeny formajaban foltamadva, a megtisztulas igereteben! De nezd csak, hogy probal a sanda gonoszsag elosonni, kisunnyogni a kepbol, sajat leprajaba burkolodzva elslisszolni a felelosseg elol. De hiaba, mert utana megyunk, ott vagyunk es vallara tesszuk a kezunket. Varjal egy jo magyar szora, komi, hova mesz Te, merre sunnyognal? Gyere csak kisoreg, majd megmutatjuk mi Neked a Jezus utjat. Es megmutatjuk neki a Golgothat. Nezd, hogy reszket a kis tomeggyilkos... Ajjajjaj! A dicsoseg napja ez a Husvet, az igeret ideje a Foltamadas! Aki nem ismeri Jezust, azert nem ismeri, mert nem akarja. Mit mondhatunk rea? At kell huznunk ot a tu fokan, mert kulonben elkarhozik a lelke. Nagy munka var reank, Uram! Vezes bennunket uj csatakra, hogy verbol es verejtekbol, de megiscsak folepitsuk Kiralysagodat a foldon. A mi foldunkon, nem az oveken.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!