Letartóztattak egy nigériai férfit Budapesten

2020. február 18. 07:46

A gyanú szerint az illegálisan itt tartózkodó férfi múlt év decemberében bántalmazott egy nőt egy fővárosi szórakozóhelyen. A nyomozás során kiderült, hogy Németországban már körözik.

2020. február 18. 07:46

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint 2019. december 7-én 23.00 óra körül egy V. kerületi szórakozóhelyen a 31 éves férfi udvarolni próbált a nőnek, aki ezt visszautasította, s el is tolta magától. A férfi ekkor ököllel arcon ütötte a nőt, majd elmenekült a helyszínről. A sértett akkor nem tett feljelentést.

Ugyanezen a belvárosi helyen szórakozott a korábban bántalmazott nő múlt szombat éjjel, amikor felismerte támadóját. A nő bejelentésére a rendőrök kiérkezéséig a biztonsági őrök visszatartották a férfit.

Az V. kerületi rendőrkapitányságon megállapították, hogy a feltételezett elkövető, C. C. Awuzieke illegálisan tartózkodik az országban. A 31 éves nigériai férfi a gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését nem ismerte el. Adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy ellene a müncheni ügyészség testi sértés miatt nemzeti elfogatóparancsot adott ki.

(MTI)

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
villogókékfog
2020. február 18. 10:32
Ágika, egyszer úgy látnám, hogy ajtó helyett egy álprobléma pofán vág az öklével. Méltó lenne, egy tárgyi ismeret nélküli oktatási politikushoz.
civis72
2020. február 18. 10:32
először komposztálni kell , aztán visszapostázni afrikába
kumkum
2020. február 18. 10:32
"férfi ekkor ököllel arcon ütötte a nőt... A sértett akkor nem tett feljelentést." De miért nem?! Értem én, hogy legtöbbször csak időpocsékolás a rendőrségen szobrozni. De ez egy belvárosi helyen történt és nem a puszta közepén. Csak akad egy kamera vagy szemtanú. Az ilyen alakokat minél hamarabb meg kell fogni, amit nem segít, ha az első verésnél csak vállat von az áldozat.
vigyor
2020. február 18. 10:19
...a németek vigyázhatnának arra, hogy ne szórják szét a szemetüket mindenfelé az unióban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!