Hulladékmentesítési pályázatot írt ki a kormány egyetemistáknak

2020. február 20. 10:49

A pályaműveket március 30-áig várják.

2020. február 20. 10:49

Hulladékmentesítési pályázatot írt ki a kormány egyetemistáknak – jelentette be sajtótájékoztatóján az Innovációs és Technológiai Minisztérium építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára Budapesten.

Boros Anita közölte: Az illegális hulladéklerakás felszámolása – szankciók és eszközök című pályázatra magyarországi egyetemek osztatlan, illetve alap- és mesterképzéseiben részt vevő, nappali vagy levelező tagozatos, aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatói jelentkezhetnek.

A jelentkezőknek a hulladékfelszámolást, illetve az illegális hulladéklerakás megelőzését és büntetését szolgáló eszközöket kell vizsgálniuk és bemutatniuk.

A pályaműveket március 30-áig várják.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2020. február 20. 11:07
A hukladékot hasznosítani kéne és nem eltemetni hatalmas hegyekbe.
Emmanuel Goldstein
2020. február 20. 10:57
Olcsó várbeli albérlet-program mikor indul éhező minisztereknek?
kunfia
2020. február 20. 10:54
"Üresen is égeti a pénzt a nagy hulladékválogató Majd egymilliárdot költöttek a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. nagy hulladékválogatójára, de az üzem még egy percig se működött. Csak az őrzése évi 40 millióba kerül." https://nepszava.hu/3067462_uresen-is-egeti-a-penzt-a-nagy-hulladekvalogato Na de ki a felelős,az enyveskezű,vagy Tarlós?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!