Hárman pályáznak a Vígszínház vezetésére

2020. február 11. 07:39

Rudolf Péter is beadta a pályázatát.

2020. február 11. 07:39

A Népszava szerint Eszenyi Enikő, a színház jelenlegi igazgatója, Rudolf Péter színész-rendező, a társulat korábbi tagja, és Csányi János rendező, a Bárka alapító igazgatója, a Színház és Film Intézet vezetője adta be pályázatát.

Lejárt a Szabad Tér Színház élére kiírt megismételt pályázat határideje is, a lap szerint a vezetői posztra újra aspirál Bán Teodóra, a teátrum igazgatója, és új pályázóként Somogyi Szilárd rendező, aki Hegedűs D. Géza színész-rendező, leendő művészeti igazgatóval együtt adta be a koncepcióját. A harmadik jelölt a Népszava kérdésére egyelőre nem kívánta publikussá tenni a személyét.

(MTI)

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. február 14. 11:35
Rudolf Petya megfelelő lenne: jó szinész is, jó rendező is, ért is az szinházhoz is az emberekhez is INTELLIGENS IS. Nem mellesleg: zsidó is, jól ösméri a lipóciai-újlipótvárosi lelkületet és azt hiszem jó kiegyensúlyozó-hidépitő szellemisége van. Ő KÖLL ODA!
puszika
2020. február 11. 16:22
Hát kérem,itt még szemtanúi leszünk annak amikor LIBERÁLIS KOMCSIT FOJTOGAT!! A szövegkörnyezetről már nem is beszélek!!
tevevanegypupu
2020. február 11. 14:33
Egyébként akit ennyire érdekelne egy Vár béli lakás, forduljon az Altushoz, mint tudjuk ott szívesen adnak kölcsön..Czeglédi is kapott 80 milliót..vagy Simon Gáborhoz, váltson be nehány aranyrudat Ausztriában..vagy Gyurcsányhoz, az egymilliárdból ami eltűnt talán elő tud kaparni valamicskét..vagy magához a Főpolgármesterhez, aki két faültetés között csak kitalál majd valamit..
Csoma1848
2020. február 11. 13:08
No...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!