„Teljesen kizárt a DK-val való együttműködés” – a Jobbik tisztújítóján jártunk

2020. január 25. 21:47

Ezt mondják – vagy nem mondják – a Jobbik-küldöttek a Jobbik jelenéről és jövőjéről. Videó!

2020. január 25. 21:47

Jakab Pétert választotta elnöknek január 25-én rendezett tisztújító kongresszusán a Jobbik. A rendezvényre a Mandiner TV stábja is ellátogatott. Mivel kollégáinkat a Jobbik biztonsági emberei a délutáni sajtótájékoztatóig nem engedték be a helyszínre, a kongresszus végén a távozó küldötteket kérdeztük több-kevesebb sikerrel arról, hogy mit szólnak az eredményhez, Jakab Péter elnökké választásához, illetve mit várnak a Jobbiktól a jövőben.

Jakab Péter egyébként teljes győzelmet aratott, ugyanis sikerült a nyolcfős elnökséget (elnök, elnökhelyettes, plusz hat alelnök) a saját embereivel feltöltenie. A Jobbik új alelnökei Ander Balázs, Dudás Róbert, Lukács László György, Potocskáné Kőrösi Anita, Szilágyi György, és Z. Kárpát Dániel lettek. A tisztújításon a pártban lévő másik erőcsoport, Szávay István és társai vereséget szenvedtek, sem Bencsik János, sem Stummer János nem kerültek be a pártvezetésbe. 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2020. január 27. 11:48
No azért kedves egyes ballibes jobbikosok! Ne tegyünk már úgy, mintha bármiben is tényező lenne a Jobbik. Egy része a Dk-nál kötött ki, a tanulatlan, drogos, munkanélküli fiatalok pedig a Momentumnál. A Jobbik valójában addig létezik amíg Gyurcsány akarja. Éppen úgy, mint az mszp-től függ a Pb. A Jobbik akkor sem volt tényező, amikor nem kis %-ot tudhatott magának. Aztán Vona szépen elhúzta a vonójával a "Takarodót". Most ezzel a maradék 3-5%-kal úgy viselkedni, mintha tényezők lennének, nevetséges! Már az önk. választáson is csak és kizárólag az mszp-dk támogatással tudtak megmaradni. Ne legyetek már ennyire nevetségesek! Voltatok! Lehettetek volna több! Nem azt az utat választottátok, akkor most legalább ne tegyétek magatokat még jobban nevetségessé! Tőletek senki nem tart! Megmondta Gyurcsány az ATV-ben: nekünk nem kell a Jobbik, nekünk a szavazóik kellenek. Szó szerint! Már ő is hülyének nevezett benneteket, ha fel tudjátok fogni a kijelentését! Megtette! Szóval nyugi Jobbik. A létezésetek Gyurcsány kezében van. Éppen úgy, mint az mszp kezében a Pb. A tények akkor is tények, ha beszéltek itt össze-vissza hülyeségeket.
DFK
2020. január 26. 21:48
Jákob rabbi kalandjai.
Jooee
2020. január 26. 20:08
Jakab Péter -ez az ember lesz az, akit kilóra adnak-vesznek. Sikerült a balratolódás.
NTLLK
2020. január 26. 19:14
Együttműködés???? Hol éltek, gyerkőcök?! Látszat lét! Beolvadás! Megsemmisülés! (Egyébként nagyon helyes!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!