Aláírásgyűjtést hirdetett az MPP Székelyföldön

2018. január 23. 13:43

A székelyföldi területi autonómiastatútum-tervezet támogatására hirdetett aláírásgyűjtést a Magyar Polgári Párt Székelyföldön.

2018. január 23. 13:43

Székelyföldi aláírásgyűjtést hirdetett a Magyar Polgári Párt (MPP) háromszéki szervezete a parlamentben tavaly decemberben benyújtott székelyföldi területi autonómiastatútum-tervezet támogatására. 

Az aláírásgyűjtés elindítását Kulcsár Terza József parlamenti képviselő, az MPP Háromszéki szervezetének elnöke, a törvénytervezet beterjesztője jelentette be egy keddi sepsiszentgyörgyi sajtótájékoztatón. A politikus a sajtótájékoztató után az MTI-nek telefonon elmondta, ugyan az összegyűjtött aláírásoknak jogi érvényességük nem lesz, de arra mindenképpen alkalmasak lesznek, hogy erőt mutassanak fel a parlamentbe benyújtott tervezet mögött. 

Kulcsár Terza József szerint az RMDSZ valamennyi képviselőjének lehetősége van arra, hogy utólag támogatóként csatlakozzék az általa benyújtott törvénytervezethez.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2018. január 23. 15:49
Helyes!
Antigoné
2018. január 23. 14:01
Nagyon helyes.
packó_
2018. január 23. 13:50
Mindent támogatunk, ami az erdélyi magyarok szabadságáért van. Független Erdélyt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!