A haveroknak ilyenkor minimum kussolni kéne

2017. augusztus 09. 19:14

Sok ballibsi, álértelmiségi pöcs, akik szerint az erkölcsi alapvetések csak mindenki másra vonatkoznak, az ő baráti körükre nem.

2017. augusztus 09. 19:14
Soproni Tamás

„Sok ballibsi, álértelmiségi pöcs, akik szerint az erkölcsi alapvetések csak mindenki másra vonatkoznak, az ő baráti körükre nem. »Rock and roll«, »hősöm« (mondja az LMP-s kézben lévő Reflektor meg Szomszédok forever), mi? Megnézném, mennyire lenne rock and roll, ha a te lányodra vagy fiadra mászna rá valaki az akarata ellenére. A haveroknak (meg a pártnak) ilyenkor minimum kussolni kéne, nem még bevédeni azzal, hogy ők is szoktak bulikázni.

(Mellesleg kurva jó, hogy a jobboldali és baloldali gondolkodók és politikusok – úgy tűnik – egy dologban egyetértenek: az alkoholizmus nem probléma Magyarországon.)”

 

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2017. augusztus 10. 18:24
Azért abból milyen nagy balhét csinálna a balliberális sajtó ha a Sziget fesztiválon részegen balhézna és rámászna egy lányra egy Fideszes politikus.
Zod
2017. augusztus 10. 14:42
Egy ideológiailag jobban képzett elvtárs segítségére lenne szükségem, aki elmagyarázná nekem, hogy ami történt az miért Orbán Viktor hibája. Nyilván az övé -tudom jól-, no de miért?!
Karpo
2017. augusztus 10. 13:20
Tudom, prehumán, meg taplóság, és sosem jut eszembe, de ennek a gyereknek szívesen lenyomnék egyet...
hátakkor
2017. augusztus 10. 11:22
Ez az irritáló figura Török Zsolttól vehetett kommunikációs leckéket. Akinek a pofája belefutott egy népi kezdeményezésbe az éjjeli buszon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!