Rétvári: Tovább bővül a családok adókedvezménye

2017. július 08. 10:59

Jövőre, a családok évében többek között a két gyermekes családoknak kedvez a kormány a családi adókedvezménnyel – jelentette ki Rétvári Bence szombati sajtótájékoztatóján, melyet a Bikás park játszóterén tartott.

2017. július 08. 10:59

Jövőre, a családok évében a kormány tovább bővíti a családi adókedvezményeket az elfogadott költségvetési törvény szerint – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombaton Budapesten.

Rétvári Bence elmondta: a többi között enyhítik a két gyermekes családok adóterheit, amelyek éves szinten 420 ezer forint kedvezményben részesülnek. Emellett a kormány vállalta, hogy 2017-hez képest négy év alatt megduplázza az általuk igénybe vehető családi adókedvezményt. Ez az intézkedés Magyarországon 390 ezer kétgyermekes családot érint – tette hozzá a kormánypárti politikus a Bikás park játszóterén megtartott sajtótájékoztatón.

(MTI)

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2017. július 08. 11:43
Köszönjük szépen. És igen, egyre több gyerek születik jó helyre: magyar, dolgozó, tanultabb és jobban kereső családokba. Mert a nyugdíjat nem a cigók és nem is az arabok fogják kitermelni.
dream killer
2017. július 08. 11:16
Baszhatjátok Bencus. A normális fiatalok már nincsenek orbániában.
balbako_
2017. július 08. 11:10
Ez egy lépés az egészséges népszaporulatért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!