Mészáros Lőrinc borászata palackozta át az 1956-os aszúkat

2016. december 06. 09:42

Még csak pár hónapja van borászata Mészáros Lőrincnek, de már kapott állami megbízást, de állításuk szerint ingyen végzik az 1956-os aszúk átpalackozását.

2016. december 06. 09:42

A Mészáros Lőrinc cégének tulajdonába került tokaj-hegyaljai Dereszla Pincészet palackozza át az 1956-os évjáratú tokaji aszúkat a forradalom évfordulójára. A bodrogkisfaludi borászat birtokigazgatója állítja: szakmai elhivatottságból, ingyen végezték a munkát, ám az erről szóló dokumentumokat többszöri kérés után sem kapta meg az RTL Klub a Földművelésügyi Minisztériumtól, ami állítja: nem kötöttek szerződést a projektre, arra viszont nem válaszoltak, hogy miért éppen Mészáros pincészetét bízták meg a palackozással, mikor attól nem messze ott van az állam saját borászat. 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lotti
2016. december 06. 19:45
A nemzet borásza. Végre. Követelem, hogy vegyen cukorgyárat is (1 db még megmaradt) és buszgyárat (Szélesnek nem csak TV-je volt), meg az OPNI-t, amit az SZDSZ (előttem rejtett okból) nem tudott ellopni meg, meg, meg... Én a nép kívánságát tolmácsoltam ! Éljen a mi Mészárosunk (meg a gazdi).
Mich
2016. december 06. 15:33
A szennycsatorna megint kavar... 1. Nem Mészáros végzi az átpalackozást 2. hanem a pincészet, ingyen - gondolom, jó PR!
Strassnoff Ignác
2016. december 06. 11:49
Ingyen dolgoznak. A fideszesek általában úgy szoktak... Miért Mészáros csinálja? Mert ez egy zseniális gázszerelő, aki a világon mindenhez ért. Jobb mint Simicska. Ez gázt szerelni is tud, meg nem is gecizi a gazdáját.
noMores
2016. december 06. 11:46
Kérem, álljon fel az a seggstupid, agyhalott, gerinctelen, erkölcsi hulladék fideszes majom, aki szerint ez így rendben van.... Illetve szemelvények a neo-kádárizmus világából, amikor az uram-bátyám világ teljes valójában visszatért. http://index.hu/belfold/2016/12/06/a_nemzeti_utdijfizetesi_szolgaltato_zrt_csokosa/ 26 évet kellett várni, hogy újra ugyanolyan ocsmány rendszer valósuljon meg, mint amit sikerült elzavarni. Viktor igazán nagy zseni, hogy újra elérte, hogy komcsi csicska legyen a magyar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!