Szalai Vivien, a nagyon befolyásos hírfőnök

2016. február 10. 11:52

Szalai Vivien írói munkásságának, bulvárkarrierjének és a jelenlegi kormányzati kommunikáció működésének ismeretében csak egyetlen oka lehet annak, hogy megtalálta az új feladat: jókor szelfizik jó helyen.

2016. február 10. 11:52
Seres László
Seres László

Mi azonban a mai napig nem tudjuk, kicsoda a hatkötetes, immár saját idézetgyűjteménnyel büszkélkedő Szalai Vivien, hogy TV2-hírfőnök lehet. De, egy dolgot tudunk: azt, hogy valamit nagyon jól csinál. A kérdés csak az, hogy ez a valami több-e a kapcsolati háló szelfizés útján történő közhírré tételénél.

Zuschlagnak igaza van: Szalai Vivien egyrészt nem Zuschlag János, másrészt van szűrő a szemén. A TV2 új hírigazgatója, aki mindeddig magabiztosan navigált az írói tehetségtelenség Szküllája és a mérhetetlen érvényesülési vágy Karübdisze között, a Mokkában nyíltan elismerte, hogy a Századvég által menedzselt kötet »az időzítése miatt« fogyott nagyon a választások előtt. Aztán rátalált az új feladat: kedves naplóm, hírigazgató leszek. De mi az a hír? Na itt jön jól a szűrő a szemen, nehogy észrevegye.

Kevesen figyeltek fel az új szakember (»Én a minőségi szórakoztatásra törekszem«) révbe érésének láttán, hogy személyében Magyarország nyolcadik legfontosabb médiaszemélyisége lett az immár – akárhogy dönt a bíróság – Vajna-féle TV2 hírfőnöke. Legalábbis a Forbes tavalyi összeállítása szerint. Még egyszer: Szalai Vivien médiakategóriában a nyolcadik legbefolyásosabb nő Magyarországon, márpedig ezt valamivel ki kellett érdemelni.”

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. augusztus 27. 12:21
Ahogy én Vivikét megismertem, szerintem kiváló szakember. Csupa színes, érdekes, vidám cikkek jelentek meg a Story Magazinban (nagy kedvencem), remélem, ilyen lesz az úk TV2 is. Már alig várom!
balbako_
2016. április 15. 09:13
A csúnya, tehetségtelen és buta emberek irigykednek a szép, tehetséges és okos emberekre. Ez a komcsizombi a legjobb példa erre.
Zokni
2016. február 19. 12:18
"Egyszerűen nem értem Vajna miért ne nevezhetne ki BÁRKIT erre a posztra..." - írja. Én meg azt nem értem, hogy mit nem ért azon, hogy a TV2-t állami pénzen vásárolta meg Orbán egy kliense. Az állami Eximbank, és az OTP kölcsönéből. Utóbbi esetében az tény, hogy egy kereskedelmi bank ilyesmire nem ad kölcsönt, mert biztos bukta. Kivéve, ha száz százalékos garanciához jut, vagy a pénzt egy, az egyben megkapja "máshonnan". Ezért érdekes, hogy a tévé hírműsorait ELEVE kiherélik, hogy ezt a bulvár-bukszát teszik meg vezetőnek.
Malcolm Reynolds
2016. február 19. 12:14
egy átlagos jobboldali szavazó szerint a kemény munka és a keresztény erkölcs legyen a társadalom egyik sarokköve. Legalábbis ezt harsogják sokan az mellett hogy a kereskedelmi tv-ket szét kell büntetni vagy akár meg kell szüntetni mert öntik a szart. Most mégis habzó szájjal védenek egy szőke celebcicát akinek a szakmai csúcs eddig a kurvás könyvek és a story magazin volt és a kemény munkát max a habony vagy a vajna heréin és a seggükön végezte nyelvel/szájjal. Kedves jobboldi vivivédők milyen érzés telibeköpni a jobboldali értékeket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!