Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Tarlós örül a kormány közleményének

2016. január 22. 19:49

A főpolgármester szerint a kormány azzal, hogy megerősítette: törvény írja elő a 65 év felettiek ingyenes utazását, lényegében azt is mondta, hogy az államnak biztosítania kell ennek éves 9 milliárd forintos költségét.

2016. január 22. 19:49

A főpolgármester örül, hogy a kormány megerősítette, törvény írja elő a díjmentesség biztosítását a 65 év felettieknek a tömegközlekedésben, mert eszerint az államnak biztosítania kell annak 9 milliárd forintos éves költségét. Tarlós István az MTI-nek küldött közleményében így reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ pénteki közleményére, amelyben azt írták: a kormány továbbra is garantálja a 65 év felettiek ingyenes utazását.

A központ azért adott ki közleményt, mert a főpolgármester pénteki sajtótájékoztatóján arról beszélt, rákényszerülhetnek arra, hogy a kormánynál felvessék az utazási díjmentesség kérdését. Szerinte a 65 év felettiek ingyenes utazásnak biztosítását át kellene gondolni. A kormány erre írta azt, hogy a 65 év felettiek ingyenes utazásának biztosítását törvény szabályozza, és a kormánynak nincs szándékában a jogszabály módosításának kezdeményezése.

Úgy gondolom, hogy ez a jelenlegi egyeztetés légkörét tovább javítja – fűzte hozzá Tarlós István.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2016. január 23. 22:35
Mérhetetlenül kulturált vita egy mandis cikk alatt. Ritka madár, jól is esett olvasni.
Peter8811
2016. január 23. 15:50
Pista bácsi, tegnap még hét milliárdról volt szó kurva nagy az infláció ha mára kilenc lett lett.
VakzKommondor
2016. január 23. 08:37
ez zsarolás nertársak. Olyan ,mint mikor a focista mondta a simicskának, hogy adj a lopott pénzünkből többet focira. Az meg nem adott. Aztán mi lett a vége.
h.kovacs
2016. január 23. 07:03
tarlósnak igaza van ha a kormány ingyenebédet oszt, akkor legalább fizesse ki
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!